ÜNNEPEK

Első közös karácsonyukra készülnek Vastag Csabáék

Bors

Létrehozva: 2022.12.24.

Az énekes és menyasszonya, Evelin esetében nem túlzás azt állítani, hogy ők egy test és egy lélek. A karácsonyi készülődés forgatagában beszélgettünk velük egy kávé mellett és nagyon hamar világossá vált, hogy olvasnak egymás gondolataiban...

Vastag Csaba és Evelin alig több, mint egy éve ismerkedtek meg egymással, de már jegyben járnak és nem kérdés az sem, hogy valamikor a közeljövőben oltár elé állnak. Ahhoz, hogy kimondhassuk, itt bizony semmi sincs elhamarkodva, elég leülni velük egy kávéra a karácsonyi vásárban, hiszen befejezik egymás mondatait és érezni köztük a vibrálást, amit csak a szerelmesek tudnak sugározni magukból. Csaba és Evelin az idei karácsonyukról meséltek a Borsnak.

Fotó: Vaskó Tomi / Bors

 

 „Szeretnénk, ha mindkettőnk családja nálunk ülné körbe az asztalt”

 – A karácsony mindkettőnk számára az egyik legfontosabb ünnep, hiszen nagy családban nőttünk fel és az értékeink, melyeket otthonról hoztunk, közösek. 

Ennek fontos eleme, hogy szenteste mindannyian együtt üljünk az asztal körül.

Számomra pedig van még egy extra jelentősége is az karácsonynak, hiszen ilyenkor nem vállalok fellépést sem, pont azért, hogy én is ott lehessek a családdal – kezdte lapunknak Vastag Csaba, akitől Evelin vette át a szót.

Az idei az első olyan ünnepünk, amire igazán együtt készülünk. Azt szeretnénk, ha mindkettőnk családja nálunk ülné körbe az asztalt és egy hatalmas, szeretetteljes ünneplés kerekedne a karácsonyból. Mi tízen vagyunk testvérek, így a „hatalmas” esetünkben nem csupán szójáték – nevetett az énekes menyasszonya.

A tervezett idillbe csak a féltés szólhat bele, hiszen van egy nagyon fontos tényező, amit egyetlen nagycsalád sem hagyhat figyelmen kívül…

Az egyetlen dolog, amiért még hezitálunk az a koronavírus, ami sajnos még nem tűnt el teljesen. A szüleink idősek és féltjük őket és ez lehet az egyetlen alapos indoka annak, ha végül úgy döntünk, hogy idén inkább autóba ülünk és mi látogatjuk meg őket – fogalmazott az énekes.

Fotó: Sandor Bankuti

 

„Volt mit mondanom...”

Alakuljon bárhogy is a szerelmesek szentestéje, a készülődés már javában folyik, melyben Evelinnek jut a nagyobb szerep.

A karácsonyi készülődés java része Evelinre hárul, már ami az otthonunkat illeti. Ennek prózai oka van, hiszen én leginkább csak kárt tudnék tenni az ételekben és a lakás dekorálás eredménye sem lenne éppen olyan finom, amilyet az ünnepi hangulat megkíván, ha nagyon belenyúlnék. Persze ha szól, hogy hozzam a létrát, vagy tegyek fel egy girlandot a karnisra, örömmel megteszem és a fát is befaragom a talpba, de beleszólni biztosan nem fogok ezekbe a folyamatokba.

 Én inkább arra koncentrálok ezekben a napokban, hogy kellően lelassuljak, hiszen szeretnék minden percben ott lenni és nem csak testben, de lélekben is…

Persze szóba került az ajándékozás is és Csaba menyasszonya megsúgta, hogy ő bizony már megkapta azt, amire vágyott.

Az ajándékozásnak nem kerítünk túl nagy feneket. Tudom, hogy unalomig ismert már ez a gondolat, amit most mondani fogok, de szerintem nem lehet elégszer ismételni. Az ajándék értéke másod, sőt sokadlagos. Ami mindennél fontosabb, az az együtt töltött idő, hiszen egyetlen másodpercet sem tudunk visszahozni… Csabi egyébként már át is adta nekem az ajándékát, ami egy dal. Rólam, vagyis a velem kapcsolatos érzéseiről írta és éppen karácsonykor jelenik majd meg – mesélte csillogó szemmel Evelin.

Az énekes pedig elárulta, miért is örült annak, hogy kedvese egy dalt kért tőle.

Evelin a legjobb ajándékot kérte tőlem, amit csak adhatok, hiszen saját dallal már elég régen jelentkeztem. Ráadásul éppen miatta folyamatosan nagyon jó hangulatban és lelkiállapotban vagyok és ezt meg is tudtam mutatni, vagyis volt mit mondanom…  Arról nem beszélve, hogy így nem csak őt ajándékozhatom meg, de azokat is, akik kedvelnek engem – árulta el Vastag Csaba a Borsnak.

 

 

Együtt segítenek az ünnepek alatt is

 

Az énekes ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ne „csak” a saját családjának szerezzen örömet az ünnepek alatt, de azoknak is, akik kevésbé szerencsések és gondot okoz számukra, hogy ünnepi vacsora kerüljön az asztalukra. Ebben pedig Evelin is segíti.

Az Őrizd az Álmod Alapítványt öt éve hívtam életre és mára Evelin is megtalálta benne a helyét, vagyis rengeteget segít nekem, nekünk abban, hogy mindig ott segítsünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk. Korábban is támogattam jó ügyeket, de így már koncentráltan tudunk segíteni fiatal, feltörekvő tehetségeket, vagy éppen bajba jutott családokat úgy, hogy pontosan nyomon tudom követni a segítség útját. 

Karácsonykor megnő az alapítványunk aktivitása és Evelin rengeteg édes terhet levesz a vállamról

 – magyarázta Vastag Csaba.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091098_auto_resized.png
origo.hu

Ma nagyon fontos frissítés érkezik ezekre a telefonokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711677617
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083461_auto_resized.png
metropol.hu

„Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság” – Tóth Gabi válaszolt a provokálónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091834_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089984_auto_resized.jpg
ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091194_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711677617
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092055_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711677617
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...