Válás

Itt a vége: mindenről megegyezett Kulcsár Edina és Csuti

2022. május 16. hétfő 06:41

A botrányos szakítás után a válás már csendesebb lesz Kulcsár Edinánál és Csutinál.

Forrás: DFP

Már csak formaság lesz Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válópere, a pár tagjai a gyerekekkel kapcsolatos, az anyagi és a céges ügyekben is dűlőre jutottak egymással. Az egyezkedés eleinte nem indult könnyen, állítólag az elképzelések nagyon távol álltak egymástól, ám úgy tűnik, négy hosszú hónappal az után, hogy kiderült, vége az álomszerelemnek, mind a két fél belátta, ideje hivatalosan, papíron is új életet kezdeni.

– Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni, így Edina és Csuti megbeszélései sem zajlottak problémamentesen. Egyedül talán csak a gyerekek kérdésében értettek egyet, azt az első pillanattól kezdve egyértelművé tették, hogy a három és fél éves Medox és a kétéves Nina az első, őket közösen nevelik majd tovább, bármi is történjen
– árulta el egy közeli ismerős, aki szerint a felek többször ültek le egymással egyeztetni, mire sikerült megállapodni abban, hogy a hivatalos válás után miként osztják szét mindazt, amit közösen létrehoztak.

Januárban robbant a hír, hogy Kulcsár Edina egy új szerelem miatt felrúgta a házasságát, azóta már össze is költözött Varga Márkkal, azaz a G.w.M művésznevű rapperrel. Nemrég azonban Csutira is rátalált a boldogság, a bennfentes szerint ez is gyorsíthatta az egyeztetési folyamatot.

– Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik – utasította el részletekre irányuló kérdéseket Csuti, ám kijelentése annyit jelent, hogy az egykori szerelmesek a bíróságon nem fognak harcolni egymással azért, hogy vajon kié legyen az étkészlet és a mikró, vagy hogy, ki mikor tölthessen időt a két közös gyerekkel.

Nagy volt a tét, hiszen amellett, hogy nemrég építettek fel egy hatalmas és gyönyörű családi házat, amelyet a Blikk által megkérdezett ingatlanos közel 150 millió forint értékűre becsült, a házaspár tagjai egy jól működő cég közös tulajdonosai is, amely a legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétellel rendelkezett.

G.w.M. és exe a bíróságon harcol egymással

Miközben Kulcsár Edina és Csuti békésen megegyezett a válásról, az egykori szépségkirálynő új szerelme, G.w.M és volt párja, Nagy Melanie rádiós műsorvezető nem tudta rendezni a vitás kérdéseket. Hónapok óta nyilvánosan üzengetnek egymásnak, legfőképpen a két gyerek láthatása és az anyagi dolgok jelentenek problémát közöttük.

– Az sem titok, hogy a bírósághoz fordultunk, azért, hogy sikerüljön megegyezésre jutni, mert anélkül nem megy. Próbálkoztam, de ha ez az egy megoldás van, akkor bízom benne, hogy ez segíteni fog – mondta pénteken Melanie a Life TV Ébredj velünk! című műsorában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondott Boris Johnson brit miniszterelnök

origo.hu

Lemond Boris Johnson brit miniszterelnök

metropol.hu

Már az első randin lebuktak! Összejött Sáfrány Emese és TNT Inti

hirtv.hu

Dráma: Meglazult a szúnyogháló, több métert zuhant a mélybe egy 7 éves gyermek

ripost.hu

Sejtelmes bejegyzést tett közzé Szabó Ádám exe

vg.hu

Önkéntes katonákat várnak fizetésért, harckocsizó, ejtőernyős és búvár kiképzés is lesz

origo.hu

Kim Dzsong Un rendkívüli bejelentést tett

mindmegette.hu

Brutálisan kigyúrta magát Natalie Portman a Thor filmre - fotó!

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Drámai fejlemények Babicsek Bernát halálának ügyében

borsonline.hu

Helyszíni fotó érkezett a kétéves hajdúhadházi gyermek tragédiájáról

borsonline.hu

Egyéves kisfiút hagytak magára a főút szélén: „Nem akartam hinni a szememnek”

További cikkek

Gyász

Tragikus hirtelenséggel meghalt a Doktor Balaton és az Argo színésze

Szexi

Lekerült a ruha, apró bikiniben mutatta meg formás melleit Hódi Pamela