Celeb

Döbbenetes vallomás: Nemi erőszakban vesztette el a szüzességét a popsztár

Bors

Létrehozva: 2021.09.26.

Először beszélt a traumatikus élményről Sophie Ellis-Bextor.

Forrás: AFP

Megdöbbentő titkot fedett fel Sophie Ellis-Bextor. A 42 éves brit énekesnő – akit legtöbben talán a Murder On The Dancefloor című slágeréről ismerhetnek – először beszélt arról, hogy 17 évesen egy 19 éves zenész megerőszakolta, így vesztette el a szüzességét.

A fiatal lány egy buliban ismerte meg a nála 12 évvel idősebb srácot, aki azzal csalta fel magához, hogy megmutatja a történelemkönyveit.

– Jim és én csókolózni kezdtünk, amire pedig észbe kaptam, már az ágyában voltunk, ő pedig levette a bugyimat. Hallottam magam, amint azt mondom neki, hogy "Ne" és "Nem akarom megtenni", de nem számított. Nem hallgatott rám és szexelt velem. Utána nagyon szégyelltem magam. Így vesztettem el a szüzességemet. Ostobának éreztem magam. Emlékszem, ott feküdtem és bámultam a könyvespolcait, miközben azt gondoltam magamban: most engednem kell, hogy megtörténjen.

Az énekesnő azt is felfedte: sokáig nem is volt igazán tisztában vele, hogy ez is nemi erőszak, hiszen a partnere nem volt fizikailag erőszakos, nem bántalmazta, nem fogta le. mégis az volt. Nemi erőszak.

Ennek ellenére a ma már ötgyermekes édesanya nem szeretné megnevezni a férfit, ugyanakkor mindent megtesz, hogy gyermekeit úgy nevelje: tudják, mit jelent a beleegyezés.

Drámájáról részletesebben új, Spinning Plates című könyvében ír.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek