Celeb

Megszólalt a barát: ilyen volt belülről Majka és Dundika esküvője

Bors

Létrehozva: 2021.08.30.

Csodás együtt töltött tíz év után fergeteges esküvőt tartott a sztárpár. Celebekben sem volt hiány a méregdrága álomesküvőn.

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, háromnapos álomesküvőt tartott Majka és Dundika. Tíz év és két gyermek után, egy igazán romantikus, mesébe illő esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak!

A gigalagzi még vasárnap délben is tartott. A násznép tagjai között feltűnt Pápai Joci, Tilla, Ördög Nóra és Nánási Pál, Curtis és Holdampf Linda stylist is.

– Hajnihoz már délelőtt érkezett a sminkes és a fodrász, kicsit később pedig barátnője, Holdampf Linda stylist is megjött. Majka még jókedvűen kártyázott egyet a barátaival, így töltötte utolsó „szabad” perceit  – árulta el a Blikk-nek a pár egyik barátja.

– Öt órakor kezdődött a szertartás, ahová Hajni érkezett meg utolsóként, az elegáns világos öltönyben feszítő Majka is csak ott látta meg szerelmét. Gyönyörű volt, mint a mesékben a hercegnők, visszafogott smink, csodás loknik, és persze a tüll hófehér ruha, mindenkinek elállt a lélegzete. Majka pedig meghatódott, elérzékenyült, amikor megpillantotta kedvesét – tette hozzá.

A lap úgy tudja, hogy Dundika Billie Eilish Lovely című számára vonult be.

A tanúk kapcsán arról írtak, hogy Majka az egyik legjobb barátját, Hajni pedig az egyik családtagját kérte fel. A menyasszonyi csokrot pedig utóbbi húga, Brigitta kapta el.

Még több fotót nézegetne? Itt meglesheti, milyen volt Majkáék álomesküvője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek