Celeb

Charlie: Talán ez az utolsó lemezem

F. Zs.

Létrehozva: 2020.12.22.

Tizenöt év szünet után megrendítően erős albumot készített a Liszt Ferenc-díjas énekes. A 73 éves Charlie karanténban tölti a napjait, csendes karácsonyt tervez, és a sorsra bízza, készít-e még valaha lemezt.

Forrás: Mediaworks archívum

Beszédes az új lemezének címe: Mindenen túl. Olyan lendület van a dalaiban, hogy nem gondolná az ember, hogy azt érzi, mindenen túlvan. 

Élményekben gazdag élet van mögöttem. Bejártam a világot, megszámlálhatatlan koncertet adtam.

Bizonyos értelemben túl vagyok mindenen. Nem is tudom… Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti. 

Azt nyilatkozta, ez élete egyik legjobb lemeze lett. Mitől az? 

Igazi örömzenélés hallható a korongon, ötven emberrel dolgoztunk rajta. Úgy érzem, tényleg életem egyik legjobb zenei anyaga ez. Nem titok, általában a szakmának készítek lemezt, de persze nagyon fontos, hogy szeresse a közönség is. Ez a lemez szakmailag rendben van. 

Ha ilyen lendületben van, nem is lehet kérdés, hogy újabb felejthetetlen slágereket énekeljen. Optimistábban kellene a jövőt látni, hiszen lenne rá oka.

Nem tudom. Nem tudni, hova tart a világ. Hogy meddig lesz jelen a koronavírus. Csak remélni tudom, hogy zenélhetek még, hogy lesz hol, lesz kivel, és főleg lesz kinek.

Hónapok óta önkéntes karanténban élek, vigyázok magamra. Nem találkozom senkivel,

még boltba sem megyek. 

A fiával és az unokájával van azért lehetősége találkozni?

Szerencsések vagyunk, mert egy nagy házban élünk mind. A fiammal a menyemmel és az unokámmal is kiváló kapcsolatban vagyok, együtt leszünk karácsonykor így négyen. Csendes ünnep lesz, minimális ajándékozással. Nem is az a fontos. Inkább az, hogy egy asztalnál ülhessünk mind. Én tényleg szerencsés ember vagyok, hogy az unokámmal karácsonyozhatok. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek