Celeb

Tom Jones mellszőrzete milliárdokat ér

Bors

Létrehozva: 2020.01.25.

Vajon melyik testrészét félti legjobban egy világsztár? Összegyűjtöttük, milyen biztosításokat kötöttek a közönségkedvenc színészek és énekesek – akad közöttük jócskán meglepő választás.

Tom Jonesmellszőrzete

A brit énekes, akit máig imádnak a nők, legszívesebben kigombolt ingben énekelt, amiből kivillant a dús mellszőrzete. Nem csoda, ha az a hír járja, hogy fénykorában 7 millió dollárt (2,1 mil­liárd Ft) áldozott rá. Kérdés, hogy manapság, megritkulva, megőszülve vajon mennyit érhet?

* * *

Bette Davissúlya

A színésznő mindig híres volt filigrán alakjáról, amire vigyázott is. Épp ezért elhízás esetére kötött biztosítást, méghozzá 28 ezer dollárosat, amit aztán 1989-es haláláig nem kellett igénybe vennie.

* * *

Bruce Springsteenhangja

A Főnök becenévre hallgató amerikai énekes különleges, rekedtes orgánumát már a 80-as években igyekezett megóvni. Ma 30 millió dollár (9 milliárd Ft) ütné a markát, ha elvesztené a védjegyét. 

* * *

Heidi Klumlábai

A korábbi Victoria Secret fehérneműmodell virgácsai 2,2 millió dollárt (660 millió Ft) érnek. Igaz, nem egyforma elosztásban, a balt ugyanis egy kisebb térdsérülés miatt 200 ezerrel kevesebbre biztosították, mint a jobbot.

* * *

Dolly Partonkosarai

A countryénekes-színésznőt híresen nagy mellekkel – az amerikai mérettáblázatban 40DD, ami európaira lefordítva 90E-t jelent – áldotta meg a teremtő, amit 1970-ben, vagyis fénykorában úgy próbált megóvni, hogy 600 ezer dolláros biztosítást kötött rá.

* * *

America Ferrerafogai

Miután a Csúnya Betty főszereplőnője egy fogkrémmárka arca lett, a cég azonnal biztosította a színésznő mosolyát. Ami nem kevesebb, mint 10 millió dollárt (3 milliárd Ft) ért nekik.

* * *

Gene Simmonsnyelve

A Kiss együtt énekese, Gene Simmons úgy ismert, mint a világ egyik leghosszabb nyelvű embere. A rocker gyakran öltögeti a közönségére is, amit július 16-án a budapesti rajongók is megtapasztalhatnak majd. Ám ha valami történne ezzel a becses testrészével, 1 millió dollárt (300 millió Ft) tehetne zsebre.

* * *

Keith Richardsbal keze

A Rolling Stones gitárosának „munkaeszközei” 1,6 millió dollárt (480 millió Ft) érnek. Bár egyes források szerint csupán a bal kezének középső ujjáról van szó…

* * *

Ben Turpinszemei

A 20-as évek komikusa, a némafilmek királya az elsők egyike volt, aki pénzt áldozott kedvenc testrészének biztosítására. A vásznon folyamatosan kancsalító színész 25 ezer dollárt – ami akkor óriási összegnek számított – fizetett azért, hogy kárpótlást kapjon, ha valamiért elveszítené a szemei keresztezésének képességét.

* * *

Nicki Minajfeneke

A rapper-színésznő hírnevével méretes alsó felének ázsiója is együtt emelkedett: 2004-ben aztán 27 millió dolláros (8,1 milliárd Ft) biztosítást kötött rá.

* * *

Miley Cyrusnyelve

A polgárpukkasztó viselkedéséről ismert színész-énekesnő a 2013-as MTV Music Awarden bemutatott sokkoló, nyelvnyújtogatós fellépése után azonnal bebiztosította azt a kis pirosat a szájában, méghozzá 1 millió dollárra (300 millió Ft).

* * *

Madonnamelle

A pletykák szerint 12 millió dolláros (3,6 milliárd Ft) biztosítást kötött a kebleire, ám miután a társaság megvizsgáltatta azokat, az illeté­kesek kijelentették, hogy maximum 2 milliót lennének hajlandóak kifizetni értük…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek