Celeb

Pásztor Anna angolul beszél a gyerekeivel

K. K.

2019. július 17. szerda 10:00

A magyar és az angol beszéd folyamatosan keveredik Pásztor Annáék otthoná- ban. Így az énekesnő gyerekei tökéletesen elsajátították az idegen nyelvet.

Pásztor Annáék otthona olyan, akár egy átjáróház, ahol mindenki helyet kap, akit az énekesnő a családjába fogad. Nem véletlen tehát, hogy az édesanya a gyerekein és a férjén, Balázson kívül az anyósával, a zenekara buszsofőrjével, an­nak párjával, és olykor az egyik barátnőjével is megosztja a fészkét. 

– Rock and roll életet élünk, semmi kétség nem fér hozzá – kezdi a Borsnak nevetve az ezer­arcú énekesnő, akinek az otthona nonstop hangos a zsi­vajtól.

– Olyanok vagyunk, mint az olaszok. Mindenki dumál, mindenki ma­gyaráz, min­den­kinek van vé­leménye, és an­nak hangot is ad, de ez így jó. El sem tudnám képzelni, hogy hazamegyek és mindenki csöndben teszi a dolgát – jegyzi meg az énekesnő, aki jól tudja, sokaknak furcsa lehet, hogy a családján kívül a barátaival, kollégáival is megosztja az otthonát, de mint mondja, ennek is számtalan előnye van.

– Például nem kell a gyerekeimet bölcsődébe, óvodába járatni, mert mindig van otthon velük valaki. Vagy a nagymamájuk, vagy a barátnőm, vagy a kedvesemmel mi, de soha nincsenek egyedül.

Magunk foglalkozunk Benjivel és Zoéval, persze olykor elvisszük őket egy-egy foglalkozásra, de alapvetően próbálunk mindent családon belül megoldani. Például kiskoruktól fogva angolul beszélgetünk a gyerekekkel, és ők is egymással, így Zoé már három és fél évesen, Benji pedig hatévesen tökéletesen beszéli az idegen nyelvet – meséli Anna, aki reméli, hogy iskoláskorú kisfia a sulit is megússza. 

– Időszerű a kérdés, úgyhogy már sokat beszélgettünk erről a párommal, de egyelőre még nem döntöttük el, hogy járatjuk-e majd iskolába. Elsősorban nyilván ez a törvényen fog múlni, hisz ha elkerülhetetlen, és mennie kell, akkor természetesen menni fog, de már a magániskola is szóba került, és az sem kizárt, hogy továbbra is mi magunk, otthon fogjuk tanítani a gyerekeket.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

origo.hu

Gyereket vár a női kézilabda-válogatott klasszisa

magyarnemzet.hu

Stabil kormánypárti előnyt mért az Alapjogokért Központ

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

origo.hu

Gigantikus delfint idéző gépekkel fuvaroz túlméretes szállítmányokat az Airbus

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot

origo.hu

Hihetetlen izgalmak után dőlt el az elődöntőbe jutás a skandináv rangadón a kézi-Eb-n - videó