Celeb

Denzel Washington kikosarazta Julia Robertset - sztárok

Bors

2019. július 6. szombat 18:30

Sztárok, akik ki nem állhatták egymást, noha a forgatókönyv szerint izzania kellett vona köztük a levegőnek.

Ha egy filmben a két szereplő között megvan a kémia, egy idő után a néző azt várja, hogy mikor jönnek össze és csattan el az első csók. Azonban megesik, hogy a valóságban nemhogy nincsenek oda a másikért, de konkrétan nem is akarnak közelebb kerülni egymáshoz. Ilyenkor jönnek a dublőrök és az ügyes kameraállások.

Francóval borzasztó

A Szerelmes hangjegyek után Vanessa Hudgens egy kicsit más stílusú filmre vágyott, ezért a Spring Breakersben vállalt szerepet. Mint kiderült, James Francót is meg kellett csókolnia a forgatókönyv szerint, amitől egyáltalán nem volt boldog a színésznő. Végül muszáj volt sort kerítenie rá, de később elmondta, hogy borzasztó volt. Közölte az ügynökével is, hogy soha többet nem akarja megcsókolni Francót.

* * *

Dublőr helyettesítette

A Horrorra akadva 5-ben látható, hogy a két főszereplő csókolózik. De valójában nem Lindsay Lohan és Charlie Sheen között csattan a csók. A színésznő ugyanis kijelentette, hogy nem hajlandó csó­kot váltani a férfival, mert korábbi vad, partizós múltja kétségeket ébresztett benne. A producerek viszont nem változtatták meg a forgatókönyvet, ezért a csókjelenetnél Lindsay Lohan dublőre állt be a helyére. Charlie Sheent állítólag nem izgatta, hogy partnere nem akart vele csókolózni.

* * *

Barátság miatt nem

A Titanicban ugyan csókolózott Kate Winslet és Leonardo DiCaprio, de azt követően annyira jó barátok lettek, hogy újabb csókra már nem voltak hajlandóak. Például, amikor A szabadság útjait forgatták, közölték, hogy nem kerülhet sor csókjelenetre. Részben azért is, mert Sam Mendes, a rendező akkoriban Kate férje volt, másrészről pedig a közöttük lévő kapcsolat miatt.

* * *

Náthások kerüljenek!

A Spíler című film forgatásán Thandie Newton megbeszélte a rendezővel, hogy hagyják ki a csókjelenetet, mert nem hajlandó rá. Mint kiderült, Gerard Butler épp nagyon megfázott, a színésznő pedig nem akart elkapni tőle semmilyen betegséget. Ezért a rendezőnek, Guy Ritchie-nek improvizálni kellett, hogy mégis megteremtse közöttük a bensőséges hangulatot.

* * *

Tisztelte Jolie-t

Nehéz elhinni, hogy Brad Pitt, Hollywood szívtiprója, aki korábban számtalan romantikus jelenetet vett fel, eleinte nem volt hajlandó megcsókolni Cate Blanchettet a Benjamin Button különös élete című filmben. Kijelentette, nem hajlandó csókot váltani partnerével, méghozzá An­gelina Jolie iránti tiszteletéből kifolyólag. A rajongók szerint azonban már akkor gondok voltak a házasságában. Végül a rendező David Fincher rábeszélte a jelenetre, de elismerte, a csók csak barátira sikeredett.

* * *

Elmaradt a csók

Amikor A Pelikán ügyirat című filmet forgatták, Julia Roberts már hatalmas világsztárnak számított. Mégis, Denzel Washington volt az, aki nem nagyon akart közel kerülni hozzá. Kijelentette, nem hajlandó csókolózni Juliával. A színésznő persze nem volt elragadtatva a reakciótól, és egy interjúban beszélt is erről. „Nagyon szerettem volna megcsókolni Denzelt, de kötötte az ebet a karóhoz, így elmaradt a csók.” A színész állítása szerint ebben nem volt semmi személyeskedés, inkább az aggasztotta, hogy az afroamerikai nők mit szólnának, ha egy fehér bőrű nővel csókolózik.

* * *

Ma már megcsinálná

Mielőtt még befutott volna a Sötét zsaruk és a Bad Boys-filmekkel, Will Smith kevésbé ismert mozikban is játszott. A 6szoros ölelésben egy homoszexuális férfit alakított. Az egyik jelenetben eredetileg meg kellett volna csókolnia egy másik férfit szenvedélyesen, de a színész úgy döntött, nem teszi meg, ezért a ren­dező végül kénytelen volt hátulról, a kamerabeállítással játszadozva megteremteni a csókjelenetet, ami a valóságban sosem történt meg. Smith egyébként később beismerte, hiba volt nemet mondani. Túl éretlennek tartja akkori önmagát, és valószínűleg ma már másképp cselekedne.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet

888.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldene minket

life.hu

Színészlegenda távozott az élők sorából: elvesztette a rákkal folytatott küzdelmet

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Meghökkentő, de igaz: a világon létezik még egy Hősök tere - galéria

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

vg.hu

Európai Gyógyszerügynökség: emlékeztető oltásra van szükség az omikron ellen

origo.hu

Intenzív havazás volt az éjjel az ország egy részén - képek