Celeb

Közel 50 év után is turbékolnak Gálvölgyiék

K. Sz.

Létrehozva: 2018.12.08.

Szinte mindannyiunkat eltalált már Ámor nyila. Ezt az érzést kívánta bemutatni Csézy az új klipjében, melyben testvére mellett olyan sztárok is szerepet kaptak, mint Árpa Attila, Ripli Zsuzsi vagy Gálvölgyi János és felesége, Judit. 

– Szerettem volna megmutatni, hogy az életünk különböző szakaszaiban kinek mit jelent a szerelem. Nyolc éve vagyunk házasok a férjemmel, de ugyanúgy éljük meg a szerelmünket, mint kezdetben – meséli Csézy. – Profi színészeket akartam felkérni a klipemhez, és amikor a hetven­éves karaktert kerestem, azonnal Gálvölgyi János jutott eszembe. Egyrészt egy legenda, másrészt példaértékű, ahogy a feleségével, Judittal él közel öt évtizede. Még mindig látszik, hogy mindennél jobban szeretik és tisztelik egymást. 

Gálvölgyi szerint a forgatáson nem kellett színészkedniük. 

– Nagyon szívesen tettem eleget a felkérésnek. Csézynek nagyon szép klipjei vannak. Különösen jó érzés volt a feleségemmel együtt szerepelni, amire nagyon rég volt példa. Bár egyáltalán nem játszottunk szerepet, mert önmagunkat adtuk, hiszen a téma az összetartozás volt gyerekkortól idős korig. Gyerekekkel találkoztam a forgatáson, gondolom, az időseket utánunk hozták – tette hozzá nevetve.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek