Celeb

Műteni kell Dévényi Tibor lábát

H. G.

Létrehozva: 2018.02.13.

Meg kell műteni Dévényi Tibor jobb lábát. A retró dj-t orvosa azzal biztatja, hogy a jövő hétfői műtét után néhány nappal újra munkába állhat. Szó szerint, ugyanis Tibi bácsi addig nem állhat rá műtött lábára, míg el nem múlik a seb felszakadásának ve­szélye. Rosszkor, épp a születésnapján jött a hír, hogy minél ha­marabb el kell végezni rajta a beavatkozást. A hétvégén azért öröm is érte, a dj az Irigy Hónaljmirigy meglepetésvendége volt a Budapest Papp László Sportarénában. A fiúk a színpadon tortával köszöntötték.

– Nagyon örültem, hiszen ennyien, közel 15 ezren még sosem köszöntöttek fel – mondta Dévényi Tibor a Borsnak, majd arról panaszkodott, hogy már régóta szenved, ezért döntött a műtét mellett.

– Nyár óta nagy fájdalmaim van­nak, a színpadon is csak nehezen tudok menni. Eddig sem volt könnyű dolgom, hiszen a csípőprotézis beépítése után is voltak nehézségeim a járással. A bal csípőmbe építették be a protézist nem olyan régen. Lehet, hogy ez okozta a bajt, ugyanis a jobb lábamat biztos emiatt hosszú ideig jobban terheltem, és kialakult az a bizonyos kompenzáló járás. Ettôl viszont egyszer rosszul léptem, és a nyáron kificamítottam a bokámat. Szóval Tibi bácsi a nyáron félrelépett. Ez sem jött még teljesen helyre, így gyakorlatilag a bokámon jártam. Berkes István tanár úr fog műteni Tatán. Benne bízom meg a legjobban, sok kiváló sportolót műt a mai napig. Azzal biztat, hogy a hétvégére már jól leszek, mehetek dolgozni.

A retró DJ gyorsan meg akar gyógyulni, mert új feladatok várnak rá.

– Hamar össze kell szedjem ma­gamat, mert a Retró Rádióban kaptam egy műsort. De más nagy terveim is vannak, azokról egyelőre még nem beszélhetek, de nemsokára elárulom őket.

Fájdalmas elváltozás

A kalapácsujj főleg nőknél alakul ki a tűsarkú cipőtől, de a láb más miatt is deformálódhat. A betegeknek nehezükre eshet néhány háztömbnél nagyobb távolságot megtenni még sportcipőben is. A műtéti javallat mellett szól a krónikus nagylábujj-gyulladás és -duzzanat, amely pihenésre vagy gyógyszerek hatására sem javul. Hamar gyógyul, a hetedik-tizedik napon már a varratokat is eltávolítják. Ezután ügyelni kell a láb terhelésére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek