Celeb

Cicciolinát szerződteti az RTL Klub

GYLF

2017. augusztus 15. kedd 05:40

<p>Villámlátogatásra érkezett Budapestre Staller Ilona, vagy ahogy a világ megismerte, Cicciolina. A Bors úgy tudja, ő lehet a Celeb vagyok, ments ki innen! című show egyik szereplője. </p>

Forrás: Zsolnai Péter

Sokak számára is­merős alak bukkant fel hétfőn kora délután a Liszt Ferenc repülőtéren: az egykori pornósztár, Staller Ilona érkezett haza egy menetrendszerű, fapados járattal, a Bors munkatársai itt találkoztak vele.  Információnk szerint az RTL Klub producerei hívták, mert az ősszel képernyőre kerülő, Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow egyik szereplőjének szemelték ki. Úgy tudjuk, Ilonának tetszik az ötlet, a felek ma ülnek le a tárgyalóasztalhoz, és valószínűleg meg is állapodnak. 

Amikor Cicciolina kilépett a reptéri váróterem ajtaján, megörült munkatársunknak, de amikor a lehetséges szerepléséről kérdeztük, kikerekedett a szeme. 

– Erről nem szeretnék beszélni – közölte mosolyogva, majd azonnal másik mederbe terelte a beszélgetést. – Villámlátogatásra jöttem, van egy-két elintéznivalóm, de szerdán már Rómában leszek. Most született öt kiscicám, és mivel az anyjuknak nincs teje, én szoptatom őket kis cumis üvegből. Összesen már nyolc cicám van – adott ma­gyarázatot arra, miért kell hamar visszasietnie. 

A közelmúltban Ilona azzal került a címlapokra, hogy Olaszországban jelentős adótartozást halmozott fel. A kortalan szexszimbólum ezt nem cáfolta, sőt azt sem titkolta, mekkora összeget kellene befizetnie. 

Kacskaringós életút

Cicciolina 1951-ben, Kőbányán, Staller Ilona Anna néven született. Fiatalon modellkedett, énekelt, színészkedett, híressé mégis felnőttfilmes karrierje tette. Tizennyolc évesen hozzáment Salvatore Martinezhez, hogy Olaszországba költözhessen, majd 1991-ben Jeff Koonsszal, 2009-ben Luca di Carlóval házasodott. Első pornográf szerepét 24 évesen kapta, életében több mint harminc felnőttfilmben szerepelt, és számtalan fotózáson dobta le az összes textilt. Pornóskarrierje mellett belevetette magát a politikai életbe, 1987–1992 között az Olasz Köztársaság parlamenti képviselője volt, majd állatvédő aktivistaként folytatta. Ma nyugdíjas.

– Százezer euróról van szó. Az mennyi is magyar pénzben?

Amikor közöltük, hogy csaknem harmincmillió forint, nagyot sóhajtott: – Ez van…

Ilonának tehát jól jönne az RTL Klub gázsija, és valószínűleg a magyar nézők sem bánnák, ha megismernék egyik leghíresebb honleányunk igazi arcát. Mint megtudtuk, Cicciolina jelenleg szingli, és nem is keres férfit maga mellé, de ki tudja, talán épp a dzsungelben találja meg az igazit. 

További cikkek

Búcsú

Gyászol Vajna Tímea, hatalmas veszteség érte

Változás

Tükörbe merek nézni! – rá sem lehet ismerni az egykor nagyképű Pintér Tenyára

Ez is érdekelhet

life.hu

Nem enyhül Koltai Lajos gyásza: "Ugyanúgy érintetlen az otthonunk, mint amikor Kati még élt"

mindmegette.hu

5 ok, amiért ma is imádjuk gyerekkorunk kedvencét, a kenőmájast

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

mandiner.hu

Lauterbach: Nem lehet lazítani a korlátozásokat Németországban

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

origo.hu

Egy sebesült bébi bálna megmentéséért küzdenek az athéni strandon - videó

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban

ripost.hu

Drámai pillanatok: egy férfi életét vesztette az érdi iskolában

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: a Nap és az Uránusz új utat mutat nekünk

origo.hu

Meghökkentő, apró otthonok a nagyvilágból