Celeb

Székhelyi József: Végre eldobtam a mankót

A. T.

Létrehozva: 2016.09.28.

Valóságos megváltásként élte meg Székhelyi József, hogy műtőasztalra feküdhetett és elkopott jobb csípőjét kicserélték az orvosok. A színésznek ma­gán­ápolónője is van, ötéves kislánya személyében.

Eldobta mankóit Székhelyi József, aki néhány héttel ezelőtt csípőprotézis-műtéten esett át. A Jászai Mari-díjas színész novemberben tölti be a hetvenedik életévét, de esze ágában sincs megadnia magát az idősödéssel járó testi bajoknak, hisz rengeteg teendő vár még rá az életben, így mondhatni, örömmel vállalkozott az operációra. A színpadi munkásságán túl ugyanis még fel kell nevelnie legkisebb gyermekét, az ötéves Sárát, és harminc esztendővel fiatalabb feleségével is szeretne lépést tartani.

– A helyzethez képest szenzációsan vagyok! Már mankózni sem mankózom, hanem a Madách Színház kelléktárából szereztem egy botot, ami alkalmanként kisegít. Édes kispofám, Sárikám nagyon együtt érzett velem, rögtön ő is mondta, fáj a csípője, de ahogy én jöttem ki a gödörből, ő is velem együtt kezdett el szárnyalni. Nekem van a legédesebb ápolónőm a világon! – dicsekedett kislányával a Borsnak Székhelyi.

A művésznek egyelőre ajánlatos óvatosan mozognia, hogy a jobb csípőjébe beültetett protézis nehogy kiugorjon a helyéről, de mivel nyolc évvel ezelőtt már a bal csípőjét is megoperáltatta, így sok meglepetés nem érte a mobilizációja kapcsán.

– A talajmenti mozgásokat kerülöm, nem hajolgatok, de lényegében véve úgy élem az életem, ahogy a műtét előtt. Sárát sem hanyagolom el, reggelente elviszem az oviba, délután pedig érte megyek. Fogom a kezét és ha kicsit bizonytalannak érzem magam, rátámaszkodom – vallotta be a művész, majd elárulta, sokat köszönhet pozitív életszemléletének. – A műtét megszabadított egy hatalmas fájdalomtól, végre fájdalommentesen telnek a napjaim, ezért szinte lebegek. Egyáltalán nincs betegségtudatom! Végzetes hiba lenne elhagynom magam!

Székhelyi nem is hagyja el magát, rengeteget dolgozik, próbál, és októberben több előadásban is színpadra lép.

– Jövök-megyek, teszem a dolgomat! Egyenrangú partner vagyok a kollégáimmal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek