Celeb

Sarka Kata fél az emberek gyűlöletétől

Sz. B.

Létrehozva: 2015.03.03.

Egy internetes kommentelő komolyan megrémítette Hajdú Péter feleségét.

A legnagyobb „bűne”, hogy Hajdú Péter felesége, és van mit a tejbe aprítaniuk. Sarka Kata sosem kérte a figyelmet, mégis minden szem rá szegeződik, és a legtöbb tekintet csak azt kutatja, mibe köthet bele.

Tökéletesnek tűnik a családi életük. Tényleg nincsenek nehézségeik?

Szerencsére minden problémát jól kezelünk Petivel. Például sosem fekszünk le haraggal, megbeszéljük, ha tüske van bennünk, ezt mindketten fontosnak tartjuk.

Akadt már vitájuk a pénz miatt?

Amikor a gyerekekről van szó, nincs mindig egyetértés. Legszívesebben mindent megvennék nekik, de Peti szeret meghúzni egy határt, amiben igaza van. A gyerekekben is ki kell alakítani egy értékrendet. Peti például abban sem ért velem egyet, hogy Dávidka is kap ajándékokat Noncsi születésnapján, és fordítva, ez még egy vitatott ügy közöttünk.

Az interneten nagyon sokan bántják. Szíven ütik ezek a kommentek?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem tudnak a lelkembe gázolni. Egy régi hozzászólás nagyon megmaradt bennem. Az egyik kommentelő leírta, hogy előző nap milyen színű babakocsit toltam és milyen ruhát viseltem. Ő autóban ült, én meg előtte mentem át a zebrán, elgondolkodott rajta, hogy megálljon-e vagy gázt adjon. Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből. Azért lettem ismert, mert Hajdú Péter felesége vagyok, soha nem kértem, hogy folyton cikkezzenek rólam, de valamiért így alakult. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek