Celeb

Szabó Zsófi lesz az RTL Klub Liptai Claudiája

GYLF, Sz. B.

2014. szeptember 4. csütörtök 05:10

Óriási lehetőséget kap Szabó Zsófi az RTL Klubtól. A TV2-től átcsábított lánynak azt ígérte a csatorna vezetősége, hogy egy profi stáb segítségével kinevelik belőle a pikáns Liptai Claudia fiatalabb változatát.

Saját műsor, trénerek, magasabb fizetés – az RTL Klub ezzel az ajánlattal kecsegtette Szabó Zsófit, amire a színésznő boldogan, habozás nélkül mondott igen.

Tette ezt annak ellenére, hogy a megegyezéskor még élő szerződése volt a TV2-vel. Ahogy azt elsőként a BorsOnline megírta, Szabó Gyula lánya öt év után a konkurenciához igazolt, szeptember 3-án, azaz szerdán pedig meg is kezdte első hivatalos munkanapját új kenyéradójánál, miután kedd kora este sikerült megegyezniük.

Mivel Zsófi szerződést szegett, az ezzel járó kötbérrel is számolnia kell, amit szerencsésebb helyzetben az RTL Klub átvállal tőle, ám erről ügyvédjétől nem kaptunk felvilágosítást, de azt elárulta, pereskedéssel nem kell számolniuk.

De vajon mit kér cserébe új munkáltatója? Állítólag azt, hogy legyen új színfoltja a csatornának. Sőt, legyen az RTL Klub saját Liptai Claudiája! – Zsófi valóban a csatorna új húzóarca lehet. A személyisége adott ahhoz, hogy egy sikeres műsorvezetőt faragjon belőle egy profi csapat. Az az elképzelés, hogy a megbízható, kifinomult Ördög Nóra távozása után Zsófi legyen az RTL saját tűzrőlpattant, cserfes és provokatív Liptai Claudiája – tudta meg a Bors egy neve elhallgatását kérő televízióstól. Az informátor arról is beszélt, hogy a színésznő minden segítséget megkap ahhoz, hogy személyiségét és tehetségét kibontakoztathassa.

– A Celeb vagyok, ments ki innen! után saját műsort ígértek neki, profi műsorvezetőt szeretnének belőle nevelni, így tanfolyamot és saját trénert is biztosítanának számára. A nagyobb feladat pedig nagyobb fizetést is jelent számára.

Az RTL Klub és Szabó Zsófi között a tárgyalások már hetek óta folynak, aminek a híre a TV2-höz is eljutott. Egyes pletykák szerint amint a csatorna tudomást szerzett arról, hogy színésznőjük a konkurencia székházánál vendégeskedik, azonnal castingolni kezdtek Betty Tanakis szerepére, s állítólag meg is találták az utódját.

Ezeket a híreket azonban a TV2 cáfolta. – Szabó Zsófi 5 éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt” – nyilatkozta nekünk egy nappal korábban György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16074678_auto_resized.jpg
origo.hu

Gyógyíthatatlan beteg a legendás magyar focista

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15921_resized.jpg?avcount=1686177305
origo.hu

Berki Mazsi összevissza beszél új barátjáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16073026_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezután te sem fogod kidobni a maradék lekvárt! Így használd fel és egy csepp sem veszik kárba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16074873_auto_resized.png
hirtv.hu

A baloldal a Soros-dollárokért cserébe elárulta a magyar érdeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16073541_auto_resized.jpg
ripost.hu

Szoboszlai és magyar társa ugyanahhoz a sztárcsapathoz kerülhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16074842_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Döbbenetes állapotban vannak a Dollyéktól mentett kutyák

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15694_resized.jpg?avcount=1686177305
mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15909_resized.jpg?avcount=1686177305
life.hu

A hólyaghurut leggyakoribb okai: nem mindig a hideg a ludas(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16074466_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nem tudják halottá nyilvánítani Suhajda Szilárdot

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/nf3GOFV4EbXYXI54Ia_Szm1ivAYe55lbFDj2vrmNPY0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyN2NhYWFmNmYwYTQ0OTI4MjFhOGVmYmUyNjM1ZGI3.jpg
ÁLLATKÍNZÁS

Döbbenetes állapotban vannak a Dollyéktól mentett kutyák

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/0y7hVKfVf6_K48p7soIojvtqSTL-hW2V1uPthFp0lLo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I3ZjQ1NTI0N2I2MjRkMjdiY2Y1ZjA4ZDM1MGNjNWFm.jpg
Átok

Megátkozhatták Opitz Barbit: "hamarosan vége lesz a kapcsolatuknak"