Celeb

Gregorék lemondták a Szombat esti lázat

K. B. V.

Létrehozva: 2014.03.14.

Sértetten kivonult a Szombat esti láz című produkcióból Gregor Bernadett és Szarvas Attila. A sztárpár a Fókusz egyik riportja miatt rágott be, melyben felelevenítették Bernadett egykori kapcsolatait.

Vérig sértette az RTL Klub egy anyaggal, ezért milliós gázsit, presztízst és mindent félredob­va, visszamondta szereplését a Szombat esti lázban Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila.

– A váratlan visszalépés kellemetlenül érintette és gyors beavatkozásra kényszerítette az RTL Klubot, hiszen alig pár hét múlva indul a műsor – árulta el a Bors informátora. – Azt amúgy is rekordsebességgel kellett összerakni, miután úgy ítélték meg, hogy a Csillag születikre jelentkezettek produkcióiból nem lehetne színvonalas műsort készíteni, ezért egy másik indítása mellett döntöttek. A gyártónak hirtelen új celebpárt kellett találnia, akik vállalták, hogy a rendkívül rövid felkészülési idő ellenére egy héten át élő adásban táncolnak.

A hét elején még arról jelentek meg cikkek, milyen lelkesen próbál Berni és táncpartnere, Orosz József. A Fókusz anyaga is efféle beharangozó volt, csakhogy a táncpróbákat, valamint az Attila és Berni szerelmét bemutató anyagnak része volt egy olyan összeállítás is, amely a színésznő korábbi kapcsolatait taglalta.

– Érthető, hogy ezt Berni nem vette jó néven, nem várta, hogy épp annak a csatornának a műsora hánytorgatja fel vi­haros magánéletét, amelynek show-jába fellépni hívták. Úgy érezte, a csatorna ezzel új kapcsolatát, nehezen megszerzett boldogságát veszélyeztette, rá­adásul a párja nevét rosszul konferálták fel – mesélte lapunknak a neve elhallgatását kérő bennfentes. Azt is elárulta: Bernit és Attilát az sem ingatta meg, hogy a döntés miatt ketten együtt milliós gázsitól eshettek el.

A férfi így nem tudja teljesíteni ígéretét, miszerint az élő műsorban kéri meg a szép színésznő kezét. Az azonban tisztán látszik, hogy a két művész mennyire szereti egymást, így Attila bizonyosan megtalálja a megfelelő alkalmat, hogy feltegye Bernadettnek a sorsdöntő kérdést.

 

Új párt kért fel az RTL Klub

– Megdöbbenve fogadtuk a hírt, de természetesen tudomásul vettük. Nem értjük mi sem a sztárpár döntését, talán megsértettük volna Gregor Bernadettet azzal, hogy egy riportban a korábbi életéről is beszéltünk? Helyük nem marad üresen, az új pár már lelkesen, teljes erőbedobással készül a műsorra – mondta el Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője. – Most nekünk is az a legfontosabb, hogy rájuk koncentráljunk, és mindenben segítsük őket a Szombat esti láz indulásáig. A napokban fotózzuk és felkészítjük őket a forgatásokra. Hamarosan a nevüket is nyilvánosságra hozzuk. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek