Celeb

Piásan pasizott: Palácsik nyilvánosan csalta meg Vajnát

Munkatársunktól

2013. július 15. hétfő 08:15

A producer menyasszonya a Balaton Soundon előbb Kásás Tamással kezdett ki, majd egy ismeretlen fiúval táncolt, sokak szeme láttára csókolóztak, végül együtt tűntek el éjszakára egy elegáns szállodában. Timi esküvője augusztus végére van kitűzve Andy Vajnával…

Másfél hónappal tervezett esküvőjük előtt megcsalta leendő férjét Palácsik Tímea. A Balaton Soundon több férfi karjába is belevetette magát, végül egy ismeretlennel távozott kéz a kézben, csókolózva. Egy hotelben kötöttek ki.

Palácsik Tímea párja, Andy Vajna nélkül is láthatóan jól szórakozott szombat éjszaka a Balaton Soundon. Miután fiatalos, rózsaszín baseballsapkás szettjében megérkezett, Sarka Katával kezdett el vidáman beszélgetni, majd lapunk munkatársával is szóba elegyedett.

– A tizenkilenc éves húgomat hoztam el, mert érdekelte a fesztivál. Andy ma nem jött, de minden rendben van köztünk – mondta Tímea határozottan, de későbbi viselkedése rácáfolt.

Az nem vethető a szemére, hogy cseppet sem volt szomorú, amiért 69 éves szerelme nem tartott vele, és már éjjel egy órakor javában ropta a táncparketten.

A gond akkor kezdődött, amikor láthatóan mámoros hangulatban kivetette hálóját a körülötte bulizó férfiakra. Először egy félmeztelen fiúval enyelgett, majd Kásás Tamást találta meg, simogatta, ölelgette az olimpiai bajnok pólóst, aki alig tudott szabadulni Vajna kínosan nyíltan közeledő arájától.

A harmincéves Tímea azonban nem adta fel, hamarosan újabb fiatal, jóképű pasi oldalán bukkant fel, akinek tánc közben érzékien a fülébe sugdosott, majd két órakor kézen fogva távozott vele. Munkatársunk látta, hogy a tízperces séta közben egy-két csók is elcsattant, a lány azzal sem törődött, hogy számtalan szemtanúja volt turbékolásuknak, miközben az egyik szállodája felé tartottak. Azt, hogy mi történt a szállodai szobában, természetesen nem tudhatjuk…

Kérdés, hogy Vajnának ezek után is kedve lesz-e elvenni Damu Roland volt barátnőjét. Pedig a hírek szerint mindent elkövetett, hogy emlékezetessé tegye a ceremóniát, amelynek helyszínéül Antonio Banderas birtokát választotta. A producert tegnap sikerült elérnünk, de nem kívánta kommentálni a történteket.

Két éve még együtt buliztak a Soundon

A sors fintora, hogy Palácsik 2011-ben a Balaton Soundon jelent meg először Andy Vajna oldalán. A pár kapcsolatát egészen mostanáig nem mérgezték botrányok, és úgy tűnt, a Damu Rolandot börtönbe juttató lány révbe ér a nemzetközi hírű filmproducer mellett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A belgák megölték, feldarabolták, majd 62 év múlva visszaadták Lumumba aranyfogát a családjának

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

vg.hu

Összegyűjtötték a Balaton legolcsóbb és legdrágább nyaralóit, megdöbbentők a különbségek

ripost.hu

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

hirtv.hu

Egyre több a súlyos beteg Izraelben

mandiner.hu

Ál-Klicskó verte át Berlin polgármesterét

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2022. június 27-július 3.: ez a nagy egymásra találások időszaka

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

borsonline.hu

Megtudtuk, ki vágta el a torkát a 2-es metró alagútjában

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó