Celeb

Főnökei miatt akasztotta fel magát a nővér?

Bors

Létrehozva: 2012.12.15.

Egyre rejtélyesebbnek tűnnek Jacintha Saldana halálának körülményei. Az elhunyt ápolónő egyik búcsúlevelében a trükkös telefonhívással foglalkozik, a másikban a klinika vezetőire panaszkodik.

A rádiós csíny után öngyilkos lett ápolónő, Jacintha Saldana férje, Benedict egyre több dolgot talál gyanúsnak neje halálával kapcsolatban.

A gyásztól lesújtott férfi dühe elsősorban a VII. Edward Kórházra zúdul, egyes források szerint azért, mert egy belső szabály megszegéséért az intézmény vezetői megfenyegették az asszonyt. Benedict független vizsgálatot követel.

A Sun tegnapi beszámolója szerint az asszony több búcsúlevelet is hátrahagyott, és e-maileket is, amelyeknek a tartalma, a rendőrség reményei szerint, segíthet tisztázni a történteket.

– Az egyik búcsúlevelében a kórház vezetését bírálja, sőt a kollégáira is panaszkodik, állítólag az utóbbi hetekben többször megbántották – súgta meg a Sunnak egy bennfentes.

– Egy másik üzenetében kimondottan az ominózus telefonhívásról ír, a harmadikban pedig a temetésére vonatkozóan ad utasításokat. Érthető, hogy Benedict egyre kétségbeesettebben követeli a válaszokat, hogy miért kellett a feleségének meghalnia – tette hozzá.

Jacintha temetése a hét végén lesz Indiában.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek