Celeb

A modellkedéshez túlkoros, így Majka dalával tér vissza Dundika

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2012.05.31.

Júliustól újra dolgozni szeretne Dundika. Majka kisfiának édesanyja korábban modellkedett, ám ehhez már túlkorosnak érzi magát. Ezért úgy döntött: énekesnőként bizonyít a sztárvilágban.

 

Hornyák Hajnalka úgy érzi, hogy elég erős és tettre kész ahhoz, hogy újra munkába álljon. Dundika eddig a kisfiával, Mariánnal volt otthon, de szerinte a hét hónapos kisördög most már képes lesz naponta pár órára nélkülözni a mamát.

– Mariánt két hete már nem kell szoptatnom, eljött az idő, hogy visszatérjek. Így harminchoz közel a modellkarrier bátor gondolat lenne, nem is próbálkozom vele – mondta a csinos anyuka, akit a lemezpörgetés is érdekel. Ám mégsem DJ-ként szeretne tevékenykedni, hiszen a fő szerelme továbbra is az éneklés.

– Van már kész zenei alapom, ennek a megírásában én is részt vettem, és megbeszéltem Petivel, hogy ha már itt van, ő írja nekem a szövegeket. Úgy érzem, jó páros leszünk, és igazán jó nóták kerülnek ki a kezeink közül – nyilatkozta nevetve a fiatal édesanya, aki júliusban egy vérpezsdítő slágerrel szeretné meglepni rajongóit.

Dundika szívesen mesélt kisfiáról is. – Marián az ördög és egy angyal egy testben. Ha nincs semmi baja, akkor kenyérre lehet kenni. Ha viszont akar valamit, itt kő kövön nem marad! Kicsit olyan, mint az apja. Külsőre mindenképp. Egy klón gyerek.

 

Két éve alkotnak egy párt

Dundika és Majka a TV2 Ezek megőrültek! című vicces show-jában melegedett össze, de hónapokig sikerült titokban tartaniuk kapcsolatukat. A modell ekkor már elvált asszony volt. Férjével három évig éltek együtt, a válásukat a gyermektelenséggel magyarázták. A sors fintora, hogy Majkától szinte azonnal teherbe esett.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek