Celeb

Andy Vajna főkóstoló lett

Létrehozva: 2010.09.02.

Szinte minden idejét az októberben nyitó, pesti Nobu étteremben tölti Andy Vajna: tesztel, kóstolgat, intézkedik. A főváros új nevezetességében folyó előkészületeket a Bors mutatja meg elsőként.

Kipróbáltuk
Munkatársaink belekóstolhattak a Nobu kínálatába, a szakács védjegyévé vált fekete tőkehalat is megízlelték miso mártásban. A miso, ez a lágy, sós, pikáns pép számos ételt ízesít. Még a desszertekre is jellemző a kettősség: a szójakaramelles banán egyszerre sós és édes, a csokoládészuflé mellé tálalt zöldtea-fagylalt pedig üdítő. A sushik, a fűszeres-édescsípős ételek csodásak.










GYGA
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek