Szinte minden idejét az októberben nyitó, pesti Nobu étteremben tölti Andy Vajna: tesztel, kóstolgat, intézkedik. A főváros új nevezetességében folyó előkészületeket a Bors mutatja meg elsőként.
Kipróbáltuk Munkatársaink belekóstolhattak a Nobu kínálatába, a szakács védjegyévé vált fekete tőkehalat is megízlelték miso mártásban. A miso, ez a lágy, sós, pikáns pép számos ételt ízesít. Még a desszertekre is jellemző a kettősség: a szójakaramelles banán egyszerre sós és édes, a csokoládészuflé mellé tálalt zöldtea-fagylalt pedig üdítő. A sushik, a fűszeres-édescsípős ételek csodásak.
GYGA
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.