Szkiba Zsuzska: itt a ducik ideje!

Egyedüli külföldiként Szkiba Zsuzskát kérték fel előadónak a brit Plus Size Divathétvégére. Európa legnagyobb telt nőknek szóló rendezvényén David Hasselhoff lánya, Hayley és Liris Crosse New York-i modell is gratulált neki.
Egyedüli külföldiként Szkiba Zsuzskát kérték fel előadónak a brit Plus Size Divathétvégére. Európa legnagyobb telt nőknek szóló rendezvényén David Hasselhoff lánya, Hayley és Liris Crosse New York-i modell is gratulált neki.

Egyszerűen pozitív testképaktivistának nevezi magát Szkiba Zsuzska. A Bors tavaly novemberben mutatta be a szendrői angoltanárnőt, aki egy év alatt mesebeli kar-riert futott be. Internetes blogjában felhívja a figyelmet a testalkatok sokszínűségére és arra buzdítja nőtársait, hogy fogadják el magukat. A világ elismert divatszakemberei Zsuzskát egyedüli külföldiként felkérték előadónak a Plus Size Divathétvégére Londonban.

– A Brit Plus Size Divathétvége jelenleg Európa legnagyobb, telt nőknek szóló rendezvénye. Óriási megtiszteltetés, hogy nem angol anyanyelvűként engem kértek fel az esemény kommunikációs feladataira. Naponta friss információkat osztottam meg a felvonuló márkákról, tervezőkről és a nemzetközi profi modellekről. Emellett meghívott előadóként az önbizalom-növelő programomról mesélhettem több száz ember előtt – újságolta a Borsnak Zsuzska.

A telt modellek között olyan hírességek vonultak fel a kifutón, mint David Hasselhoff lánya, Hayley Hasselhoff. Személyesen találkozhatott Liris Crosse New York-i modellel is, akit a plus size modellek Naomi Campbelljének is neveznek. Többek között ő is lelkes támogatója Zsuzska önbizalom-növelő programjának.

– Azzal, hogy a Londoni Divathét alatt rendezték meg az eseményt, üzentek a világnak: a divat sokszínű és nem testalkat kérdése. Az ide érkező nők felszabadultan érezték magukat, mert nem nádszálvékony modelleket láttak, hanem telt hírességek mutatták meg, hogy nem csak vékonyan lehet valaki divatos és szexi – tette hozzá a szakember.

Zsuzska nagyon büszke arra is, hogy a világ egyik legnépszerűbb divatlapja, az olasz Marie Claire készített vele interjút. Szeptember óta a divat fővárosában, Milánóban él, és mindent elkövet, hogy pozitív programja a legtöbb nőhöz eljusson: minden test szerethető!

További képekért kattintson ide