Öngyilkos lett a 11 éves kislány, miután megtudta, hogy megrontóját egy nap után kiengedték

Képtelen volt feldolgozni a gyermek, hogy a férfi, aki megerőszakolta, még egy napot sem töltött el a rácsok mögött.
Képtelen volt feldolgozni a gyermek, hogy a férfi, aki megerőszakolta, még egy napot sem töltött el a rácsok mögött.

Önkezével vetett véget az életének egy 11 éves kislány, aki korábban szexuális erőszak áldozata volt. A gyermek azt követően döntött a halál mellett, hogy tudomására jutott: a férfit, aki elrabolta az ártatlanságát, szinte az őrizetbe vétele után azonnal ki is engedték.

Az ausztrál lányka gyászoló édesanyja szerint a bíróság cserben hagyta őket, amikor biztosították, hogy a tettes a brutális támadás után – óvadék ellenében – szabadlábon védekezhessen.

Az általános iskolás kislány önkezével vetett véget az életének, miután megtudta, hogy aki megerőszakolta, még egy napot sem töltött el a rácsok mögött © Getty Images

A nemi erőszak részleteit nem hozták nyilvánosságra. Annyit tudni, hogy a feltételezett tettest szeptember elején vették őrizetbe, de még ugyanazon a napon ki is engedték. A kislány képtelen volt azzal megbirkózni, hogy a férfi újra köztük jár, hétfőn pedig úgy döntött, öngyilkos lesz. Egy perth-i kórházba siettek vele, az életét azonban nem tudták megmenteni. Kedden elhunyt – számolt be a történtekről a Daily Mail Australia.

Cserben hagyták a kislányomat, a rendőrség, a bíróság... Csodás személyisége volt, pezsgő és barátságos – nyilatkozta az édesanyja, aki a család többi tagjával együtt azt követeli: hozzák nyilvánosságra az eset részleteit, és azt, hogy miért döntöttek úgy a hatóságok, ahogy.

Többek szerint alapból szigorúbban kellene eljárni azokban az esetekben, amikor kisgyermekek az áldozatok, a feltételezett tettes óvadék elleni kiengedése pedig hatalmas hiba volt.

Ez is érdekelheti!

Ha az iskolák nyitva maradtak volna, a fiam még ma is életben lenne!

Hogy tehetett ilyet? 13 gyermekét és férjét hagyta magára a tévéből ismert családanya

Élőben közvetítette öngyilkosságát, miután állását és barátnőjét is elvesztette – milliók látták, milyen brutálisan végzett magával

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors