Meztelenül, levágott hüvelykujjal találták meg a szépséges tudósnő holttestét

Rejtélyes haláleset borzolja az orosz tudományos világ kedélyeit, a napokban ugyanis holtan találták Jekatyerina Antoncevát, a szentpétervári Technológiai Intézet biokémikusát, írja a Sun.

A 34 éves tudóst meztelenre vetkőztették, hüvelykujját pedig levágták, ami arra utalt, hogy a telefonjában lévő, ujjlenyomatos kóddal védett adatokhoz is hozzáfértek.

© vk.com

A halott nőre építési vállalkozóként dolgozó barátja talált rá, aki éppen egy üzleti útról tért haza. A szabadidejében egyébként rendszeresen modellkedő tudós halálát az elsődleges vizsgálatok szerint fulladás okozta, és mivel az ügyben gyilkosság miatt indult vizsgálat, így feltételezhető, hogy valaki megfojtotta.

Meu Deus do céu, que horror! As autoridades russas revelaram nesta terça (27), que encontraram o corpo da cientista...

Posted by Hugo Gloss on Tuesday, October 27, 2020

Hétfőn egy 36 éves, Artyom nevű számítógépes játékost gyilkosság gyanújával vettek őrizetbe, miután lakásában megtalálták a nő levágott hüvelykujját. A férfi a nő telefonjáról több üzenetet is küldött, hogy betegnek érzi magát és hogy pár napig biztosan nem megy dolgozni, ahogy az is valószínű, hogy több üzenetet is törölt, amit korábban Antoncevával váltott.

#TERRIBLE😮 BRUTAL FEMICIDIO CONMUEVE A #RUSIA. Un brutal femicidio sacude a la sociedad rusa. Una científica y modelo...

Posted by JovenesProducciones.com on Tuesday, October 27, 2020

Az egyik elmélet szerint a férfi pénzzel tartozott a nőnek és végül a vitájuk gyilkosságig fajult. A gyilkosságot követően pedig Antonceva lakásának ajtajainál és ablakainál a réseket betömték, hogy a szomszédok ne érezzék meg a holttest szagát.

Ez is érdekelheti!

Egy parkoló autóban vágta át nagyapja torkát egy férfi Budapesten

El akarta hagyni, ezért késsel kivégezte feleségét a milliárdos – de előtte még utoljára szexelt vele egyet

Késével rendezett vérfürdőt Sándor - Azokat ölte meg, akik szerették

Az okos és mindemellett gyönyörű nőt az egész orosz tudományos világ gyászolja, kollégái egy nagy munkabírású és kifejezetten tehetséges kutatót veszítettek el, aki tanárként is remek volt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors