El akarta hagyni, ezért késsel kivégezte feleségét a milliárdos – de előtte még utoljára szexelt vele egyet - 18+

Tizenegy késszúrással végzett feleségével a milliárdos üzletember. A nő el akarta őt hagyni az 56 éves férfit, aki a kegyetlen gyilkosság előtt még egyszer utoljára szexelt egyet áldozatával.

A vádirat szerint a brit üzletember, Geoffrey Elton spanyolországi otthonukban volt feleségével és 15 éves fiukkal. A házaspár éppen a hálószobában szexelt, amikor a férfi eldöntötte, hogy megöli a nőt: hirtelen arcon ütötte, majd elkezdte fojtogatni, ám amikor ez kevésnek bizonyult, egy 14 centiméteres késsel tizenegyszer megszúrta.

A milliárdos ezután állítólag elzavarta otthonról a fiukat, a házat pedig áramtalanította, hogy feleségéhez még véltelenül se tudjanak segítséget hívni, majd elmenekült az ingatlanból.

Ez is érdekelheti!

Egy parkoló autóban vágta át nagyapja torkát egy férfi Budapesten

Tragédia! Bérgyilkos végzett a F1-es pilóta apjával, miközben otthonában fürdött

A rendőrség keltette reggel az édesapát: felesége megölte a héthónapos fiukat és magával is végzett, míg ő aludt

A kegyetlen gyilkosság még 2019. március 9-én történt, a férfi pedig tavaly óta előzetes letartóztatásban van.

A helyi beszámolók szerint a tragédiát megelőzően a nő azt tervezte, hogy elhagyja férfjét.

A férfi egyébként 14 évvel megúszhatja a kegyetlen gyilkosságot, mert enyhítő körülményként a bíróság elfogadta a mentális betegségét bizonyító dokumentumokat.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors