Kifütyülte a közönség a Got Talent zsűritagját - videó

A sztár a földre dobta a mikrofont, és mindenki megdöbbenésére levonult a színpadról.
A sztár a földre dobta a mikrofont, és mindenki megdöbbenésére levonult a színpadról.

Mindenkinek leesett az álla Amanda Holden legutóbbi megmozdulása kapcsán a Britain’s Got Talentben: a színésznő, aki nem mellesleg a tehetségkutató indulása - azaz 2007 - óta zsűritag, csúnyán leszerepelt, amikor a színpadra lépett. Hiába kezdte el énekelni a Disney-rajzfilm Frozen slágerét, a Let it Go-t, a dal végéig már nem jutott el.

A közönség ugyanis az első hangjegytől kezdve kifütyülte. Amanda énekelt pár sort a nem épp lelkes hallgatóságnak, majd ingerülten a földre hajította a mikrofont és leviharzott a színpadról.

Persze a zsűritag (megjátszott) dühe csupán a show része volt - ugyanis pár perccel korábban a műsorvezető viccből bejelentette, hogy Amanda otthagyja a műsort az évad végén. A dal sem volt véletlen választás: Holden ugyanis májusban durván kirohant az egyik induló produkciója kapcsán, aki metálos előadásával meggyilkolta kedvenc dalát, a Let it Go-t. „Olyan, mint ha maga a Sátán énekelne!” - teremtette le akkor az énekest, és lám, most neki skandálta a közönség, hogy hagyja el a színpadot! ;)

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors