Hoppá! Nádai Anikó összejött Weisz Fanni férjével

A Blikk értesülései szerint Nádai Anikó egy párt alkot Hajmásy Péterrel. A sors pikantériája, hogy a tévés kedvese nem más, mint Weisz Fanni válófélben lévő férje, miközben a modell éppen Anikó exével, Bókay Gergővel alkot párt egy ideje.

Ez is érdekelheti!

Visszakisebbíttetné a melleit Nádai Anikó: Az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy megcsináltassam

Íme az első közös fotó – Weisz Fanni már a nyilvánosság előtt is vállalja új szerelmét

Weisz Fanni: A szerelmem kedvéért tanulok beszélni

Drámai vallomást tett Weisz Fanni: öt év után békült ki édesanyjával

Anikó és Péter nemrégiben együtt volt Gyulán, de nagyon ügyeltek arra, hogy egyetlen közös képet se osszanak meg a közösségi oldalukon.

– Anikó és Péter nem régóta ismerik egymást, nem voltak korábban baráti viszonyban, nem is nagyon találkoztak – kezdte a lapnak Anikó egyik közeli barátja.

Ám láthatóan nagy az összhang közöttük, Anikó teljesen ki van virulva. Nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani.

Anikó nem cáfolta az információt szűkszavú nyilatkozatában.

– A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni – mondta a Házasodna a gazda műsorvezetője, Hajmásy Péter pedig szintén nem kívánt megszólalni az új szerelemmel kapcsolatban.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors