Visszakisebbíttetné a melleit Nádai Anikó: Az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy megcsináltassam

A mellimplantátumai kivetetésén gondolkodik Nádai Anikó. A műsorvezető bevallotta, elég sok probléma jelentkezett, és a változás gondolata először akkor fogalmazódott meg benne, amikor szoptatás után a tükörbe nézett.
A mellimplantátumai kivetetésén gondolkodik Nádai Anikó. A műsorvezető bevallotta, elég sok probléma jelentkezett, és a változás gondolata először akkor fogalmazódott meg benne, amikor szoptatás után a tükörbe nézett.

Újra kés alá feküdhet Nádai Anikó, aki most először mesélt arról, nem elégedett a melleivel. Többek között ezt is elárulta, amikor Instagram-sztorijában rajongói kérdésekre válaszolt. Elsők között egyik követője arról érdeklődött, hogy van mostanság a műsorvezető.

Kisebb mellekre vágyik Nádai Anikó © Bors Archív

A fiam és a munkám tartja bennem a lelket – vallotta be őszintén Anikó. Azt is elmondta, volt pár rossz döntés az életében, amit szívesen megváltoztatna.

Egyik ilyen lehetett, hogy megnagyobbíttatta a melleit, legalábbis erre utal, amit a következő kérdésre válaszolt: „Ki csinálta a cicijét, illetve mekkorát kapott?”

Erről még soha nem beszéltem… – kezdte válaszát a csinos műsorvezető. „Egy kisregényt lehetne arról írni, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót. Vagy túl kicsi, túl nagy, nem egyforma, túl hegyes, túl lógós. Nekem ez az érzés, mármint egy a sok közül, szoptatás után hasított belém, amikor tükörbe néztem. Be kell vallanom, igazából előtte sem mindig voltam elégedett. Egy időben az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy egy napon majd megcsináltathassam. 295 van bent, viszont az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy kivetetem…” – vallotta be.

Ez is érdekelheti!

Ki tudna ellenállni, ha így nézne rá Nádai Anikó?

Mégsem ő volt a nagy Ő - szakított párjával Nádai Anikó

Újra társkeresőműsort indít az RTL, Nádai Anikó lesz a műsorvezető

Megkérdezték tőle, miért gondolkodott el ezen, amire azt válaszolta, hogy elég sok probléma jelentkezett, amik ezelőtt nem voltak.

Természetesen egy alapos orvosi kivizsgálás a legfontosabb, és ezután tud az ember érdemben döntést hozni! – tette hozzá.

Anikótól többek között azt is megkérdezték a rajóngói, milyen férfi lenne az ideális számára. Erre megosztott egy képet Brad Pittről, majd viccesen hozzáfűzte: „Olyan nagy kérés ez? Most komolyan?”