Hatéves kislány tanúskodik az angyalarcú pedofil ellen

Hatéves kislány tanúskodik az angyalarcú pedofil ellen

Hétfőn kezdődik annak a fiatal úszóedzőnek a pere, aki az ellene felhozott vádak szerint 2018 júniusa és 2019 márciusa között több, hat és 11 év közti kislányt molesztált, miközben úszni tanította őket.

A Sydney-ben élő, angyalarcú Kyle Daniels mind a 26 vádpontban ártatlannak vallotta magát.

A maratoni, öt hetes tárgyalássorozat részeként többek közt kisgyermekek vallomását is meg fogja hallgatni az ausztrál esküdtszék. Mint az a Daily Mail Australia cikkéből kiderül, a gyermekeknek az előre felvett vallomástétel során megengedték, hogy kedvenc játékaikat magukhoz szoríthassák, miközben az átélt borzalmakról beszélnek, míg mások mellett a szüleik is ott lehettek, hogy lelkileg támogassák őket.

A legfiatalabb vallomástevő egy hatéves kislány.

Daniels egyébként jelenleg 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, azonban nem látogathat uszodákat, strandokat, iskolákat és játszótereket, emellett nem űzhet olyan sporttevékenységet, ahol 16 évnél fiatalabbakkal is találkozhatna.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors