Hat órára a hullaház hűtőszekrényébe csukták a halottnak hitt koraszülött babát: megrázó videón, ahogy az édesapja először beszél hozzá

A temetkezési vállalkozó fedezte fel, hogy a halottnak hitt csecsemő nagyon is él. Megrázó videón, ahogy apja biztatja a parányi életet.

A temetkezési vállalkozó fedezte fel, hogy a halottnak hitt csecsemő nagyon is él. Megrázó videón, ahogy apja biztatja a parányi életet.

Hat órát élt túl a mexikói Puebla városának hullaházának hűtőkamrájában egy koraszülött csecsemő. A kisfiú a 23. héten jött világra, az orvosok pedig tévesen halottnak nyilvánították. A kegyetlen tévedést az a temetkezési vállalkozó fedezte fel, aki a temetését intézte volna. Mikor belépett a látszólag élettelen testhez, a kicsi sírni és mozogni kezdett.

© Mirror

Ez is érdekelheti

Hullaházban tért magához, épp a lábcédulát akasztották rá

Horror: 11 csecsemő tetemét találták meg a tetőbe rejtve

Halottnak hitték, feltámadt, aztán megint meghalt

br /> Az emberi ésszel szinte felfoghatatlan történetről, mely a La Margaria nevű kórházban történt meg, videófelvétel is készült. A képsorozat azt a pillanatot örökíti meg, mikor már a szülőket is értesítették, az apró baba édesapja pedig a kisfiát figyeli és beszél hozzá, miközben az csak nyöszörögni tud a gyengeségtől.

Különösen szívszorító pillanat, ahogy az apa csak azt ismételgeti kisfiának, hogy

Itt vagyok! Harcolj tovább! Életben vagy!

A babát természetesen eztán azonnal az intenzív osztályra szállították és végre megkezdték az ellátását - írta meg Daily Mirror.

Miguel Angel Flores, a temetkezési vállalkozás vezetője szerint a baba 6 órán át a hullaház hűtőszekrényében volt.
Nem tudom felfogni, hogy maradt életben. Még sohasem tapasztaltam ilyet.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors