Hajdú elnémította a megölt Krisztina férjét

Október 18-án temetik el Krisztinát, azt a 36 éves asszonyt, akit múlt héten szerdán fojtottak meg Soroksáron. A család nem fog részt venni a hét végi, megemlékező eseményeken. Az özvegy férj sem nyilatkozik már, az ő szájára a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter tett lakatot.
Október 18-án temetik el Krisztinát, azt a 36 éves asszonyt, akit múlt héten szerdán fojtottak meg Soroksáron. A család nem fog részt venni a hét végi, megemlékező eseményeken. Az özvegy férj sem nyilatkozik már, az ő szájára a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter tett lakatot.

A rendőrség továbbra is hallgat és nyomoz a kocogógyilkosságként elhíresült bűnügyben. Az életellenes nyomozók presztízst csinálnak belőle, hogy minél előbb meglegyen a tettes, a nyomozás vezetője szinte óránként referál a bűnügyi igazgatónak.

A Bors úgy értesült: a sajtóban többször megszellőztetett információ, hogy Soroksáron öt embert bevittek, nem nélkülöz minden alapot. Információnk szerit az öt fő egy családból származik, és azóta sem engedték őket szabadlábra. A gyilkossággal viszont nem gyanúsították eddig meg őket.

A megfojtott Krisztina férje, Lajos tegnap már nem nyilatkozott, mondván, szerződést kötött a TV2 Frizbi műsorával, és ha megszegi a nyilatkozatstopot az adásig, kötbért fizethet.

A férj szülei elmondták, hogy Soroksáron a környékbeliek valóban félnek, már nappal sem mernek kimenni az utcára. Nincsen nyugodt éjszakájuk, amíg a rendőrség kézre nem keríti Kriszta gyilkosát. Jólesik nekik a sok részvétnyilvánítás, és tudnak a szombati fáklyásmenetről, valamint a vasárnapi jótékonysági futásról is. De nem fognak elmenni, mint mondták, bőven elég nekik most a maguk baja. A temetés október 18-án lesz.

Kriszta kisfiára, Rolandra, aki vasárnap lesz 11, a nagyszülők vigyáznak. Elmondásuk szerint a gyermek napközben jól megvan, az iskolában teszi a dolgát, ha hazamegy, nagymamája leül vele tanulni. De ahogy közeledik az este, az időpont, amikor anyukája haza szokott érkezni a munkából, akkor a hangulata hirtelen komorra fordul.

Balzsay: ebből elég volt!

Soroksári lakos a korábbi profi ökölvívó-világbajnok Balzsay Károly. Szerinte az utóbbi egy-másfél évben erősen romlott a közbiztonság a kerületükben. Bár a felesége nem kocog, a húga igen, ám erről Karcsi a jövőben sietősen lebeszélte a sógornőjét.

– Ebben az ügyben a halálbüntetés igazán célravezető, elrettentő erejű, elvégre a gyilkosok 20-30 év múlva szabadulnak, és ott folytatnák, ahol abbahagyták – mondta a bokszoló, akinek házában jártak besurranó tolvajok (golfütővel futamította meg őket), és a kocsiját is feltörték.

Sommásan leszögezte: ebből elég volt! Tudatta, részt vesz az elvetemült gyilkosságra emlékeztető szombati soroksári fáklyás felvonuláson, majd a vasárnap 14 órakor a Petőfi hídtól, a Boráros térről rajtoló 8400 méteres emlékfutáson is.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!