Elképesztő: eddig egész biztosan rosszul készítette a darált húst

Íme, a tuti tipp a csomómentes darált hús elkészítéséhez. Meg fog lepődni, hogy mi kell hozzá!
Íme, a tuti tipp a csomómentes darált hús elkészítéséhez. Meg fog lepődni, hogy mi kell hozzá!

Minden háziasszony tudja, hogy micsoda sziszifuszi munka fakanállal csomómentesre keverni a darált húst. Egy ausztrál nő saját módszerével szeretett volna segíteni a háziasszonyoknak, ezért feltett egy videót a Facebookra az általa használt technikáról – szúrta ki a Daily Mail.

Ami a titka, hogy a húst habverővel töri apró darabokra, hiszen ez gyorsan és egyenletesen aprítja a húst, ami így homogén lesz.

A netezőket lenyűgözte Ami ötlete és találékonysága.

Imádom! Olyan egyszerű és minden alkalommal tökéletesen működik.

Soha nem gondoltam erre. Elképesztő vagy!

Én krumplipüréhez is használom, ahhoz is bevált.

A BBC Food tippjei a darált hús elkészítéséhez:

1. Használjon kis mennyiségű olajat, nagy lángon!

2. A húst mindig forró olajba tegye!

3. Szakaszosan adagolja a húst!

4. Ne keverje folyamatosan!