Elképesztő: eddig egész biztosan rosszul készítette a darált húst

Elképesztő: eddig egész biztosan rosszul készítette a darált húst

szósz
PUBLIKÁLÁS: 2020. október 14. 20:00
Íme, a tuti tipp a csomómentes darált hús elkészítéséhez. Meg fog lepődni, hogy mi kell hozzá!
Bors

Minden háziasszony tudja, hogy micsoda sziszifuszi munka fakanállal csomómentesre keverni a darált húst. Egy ausztrál nő saját módszerével szeretett volna segíteni a háziasszonyoknak, ezért feltett egy videót a Facebookra az általa használt technikáról – szúrta ki a Daily Mail.

Ami a titka, hogy a húst habverővel töri apró darabokra, hiszen ez gyorsan és egyenletesen aprítja a húst, ami így homogén lesz.

A netezőket lenyűgözte Ami ötlete és találékonysága.

Imádom! Olyan egyszerű és minden alkalommal tökéletesen működik.

Soha nem gondoltam erre. Elképesztő vagy!

Én krumplipüréhez is használom, ahhoz is bevált.

A BBC Food tippjei a darált hús elkészítéséhez:

1. Használjon kis mennyiségű olajat, nagy lángon!

2. A húst mindig forró olajba tegye!

3. Szakaszosan adagolja a húst!

4. Ne keverje folyamatosan!

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.