Minden háziasszony tudja, hogy micsoda sziszifuszi munka fakanállal csomómentesre keverni a darált húst. Egy ausztrál nő saját módszerével szeretett volna segíteni a háziasszonyoknak, ezért feltett egy videót a Facebookra az általa használt technikáról – szúrta ki a Daily Mail.
Ami a titka, hogy a húst habverővel töri apró darabokra, hiszen ez gyorsan és egyenletesen aprítja a húst, ami így homogén lesz.
A netezőket lenyűgözte Ami ötlete és találékonysága.
Imádom! Olyan egyszerű és minden alkalommal tökéletesen működik.
Soha nem gondoltam erre. Elképesztő vagy!
Én krumplipüréhez is használom, ahhoz is bevált.
A BBC Food tippjei a darált hús elkészítéséhez:
1. Használjon kis mennyiségű olajat, nagy lángon!
2. A húst mindig forró olajba tegye!
3. Szakaszosan adagolja a húst!
4. Ne keverje folyamatosan!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.