Aktuális

Édesanyja karjaiban elmosolyodott még az 5 éves Bella, majd örökre lehunyta a szemét

Bors

Létrehozva: 2021.12.10.

A kislány hosszú szenvedés után halt meg.

Szívfájdító a kis Bella története. A kislány 4 éves volt, amikor a szülei arra lettek figyelmesek, hogy nehezen veszi a levegőt. Orvostól orvosig jártak, míg végre megkapták a lesújtó diagnózist: a kislánynak daganat van a tüdejében.

"Emlékszem, a kórházba az édesanyám kísért el minket, mert a férjem, Craig a haditengerészetnél dolgozik és éppen távol volt. Amikor elmondták, hogy Bella bal tüdőlebenyét teljesen kitölti a rák és már terjed a jobb oldalra is, sokkot kaptam. Nem tudtam elmondani a férjemnek. Nem jött ki egy hang se a torkomon. Édesanyámnak kellett elmondani Craignek" - emlékezett vissza a borzalmas percekre Beccy, Bella édesanyja.

A kemoterápia és a sugárkezelés hatására zsugorodott a daganat, a család pedig reménykedni kezdett, hogy Bella felépül. Még az iskolát is elkezdte. Egyik nap azonban agyvérzést kapott.

"Újabb daganatot találtak nála, most azonban az agyában. Borzalmas volt. Lefeküdt, majd képtelen volt beszélni, járni, az egyik oldalára lebénult".

Bella McCallumot megműtötték, azonban nem tudták a teljes daganatot eltávolítani az agyából. A család úgy döntött, hazaviszi a kislányt, aki az otthoni körülmények között jobban lett. De tudták, hogy az életét már nem lehet megmenteni, az orvosok véleménye szerint a karácsonyt sem éli meg.

A család ezért megkérte a Make-A-Wish jótékonysági szervezetet, hogy segítsenek valóra váltani Bella álmát. A kislány ugyanis szeretett volna találkozni a Mikulással. A szervezet így megszervezett egy előre hozott karácsonyt Bellának.

A kislány öröme szemmel látható volt, az ajándékba kapott csengettyűt még akkor is rázta, amikor a Mikulás már régen elment.

Két nappal a látogatás után még rámosolygott az édesanyjára, majd örökre lehunyta a szemét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek