Dráma: Intézetben is élt Yvonne Dederick – videó

Születésekor idegen artisták pesztrálták, majd árvaházba került, ami mély nyomot hagyott Yvonne Dederick lelkében. Fegyvergyűjtő első férje mellett pedig terrorban élt 15 évesen.
Születésekor idegen artisták pesztrálták, majd árvaházba került, ami mély nyomot hagyott Yvonne Dederick lelkében. Fegyvergyűjtő első férje mellett pedig terrorban élt 15 évesen.

Jó ideje tudjuk, hogy a pénz, a csillogás nem minden, s hogy a tehetős embereknek is ugyanúgy megvannak a problémáik, ha azok nem is feltétlenül anyagi jellegűek.

A luxusfeleség, Yvonne Dederick sem kivétel, akinek sem most, hogy 25 év után elvált, s egyedül folytatja az útját, sem korábban nem volt könnyű élete. Gyerekkori nehézségeiről először Nagy Daniella újságíró Hajnali hang című Facebook-oldalán mesélt az üzletasszony, akiről kiderült, hogy egy ideig intézetben nevelkedett.

„Anyukám nagyon fiatal volt és táncművész, hamar zátonyra futott a házassága, és nem nagyon tudott rólam gondoskodni, úgyhogy Brazíliából visszamentünk Németországba, és néhány hónaposan csecsemőként betett engem egy intézetbe” – mesélte Yvonne, akit mint az később kiderült, nagyon megviselt ez az időszak.

Az üzletasszony maximalizmusa és megfelelési kényszere miatt ugyanis pszichológushoz jár, aki egészen csecsemő koráig visszavezette a probléma gyökerét, amiről Yvonne már a Borsnak mesélt.

Ki gondolná, hogy a magabiztos üzletasszony ilyen drámai szituációkat élt át? © Czerkl Gábor

– Azt gondolnánk, a kisbabakorunk nem ma­rad meg bennünk, mert azt mondják, körülbelül kétéves korunktól emlékezünk, de a kötődés pont, hogy a születésünk napjától alakul, ami nekem arról szólt, hogy anyukám helyett artisták vigyáztak rám, majd hogy tíz hónaposan intézetbe kerültem. Persze nem bántottak ott, de mégis egy rideg-hideg környezet volt, és az első születésnapomat is ott értem meg – mesélt a nem éppen kellemes életkezdéséről Yvonne, akinek mindezt édesanyja mesélte el később.

De az intézet pár hó­napja mellett később is komoly lelki megpróbáltatás elé állította az élet Yvonne-t, aki sem a sokadszorra házasodott édesanyja, sem a megbízhatatlan édesapja mellett nem találta a helyét, így idejekorán házasságba ugrott, s 15 évesen feleség lett.

– Azt gondolom, menekülés volt az addigi életemből, hogy iskolás fejjel férjes asszony lettem. Persze régóta kedveltem a fiút, a szüleink is ismerték egymást, jó ötletnek tűnt. De sajnos a sikertelenségét próbálta rámnyomni az exférjem, s az évek során teljesen elvette az önbecsülésem. Fizikálisan nem bántott, de gyűjtötte a fegyvereket. Kilenc évig bírtam, majd egy nap költöztető autót hívtam, de előtte eldugtam a puskákat – emlékezett vissza az üzletasszony.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors