Ami közös bennük: meseszép hölgyek

Immár a döntőbe jutás a tét a Bors versenyén. A párosítás ismert, Vágási Rita Falvai Anettel, Azrak Lilla Papp Anikóval küzd a fináléért. Szavazni szerdán éjfélig lehet a hölgyekre, hogy aztán kiderüljön, kik kerültek a döntőbe!
Immár a döntőbe jutás a tét a Bors versenyén. A párosítás ismert, Vágási Rita Falvai Anettel, Azrak Lilla Papp Anikóval küzd a fináléért. Szavazni szerdán éjfélig lehet a hölgyekre, hogy aztán kiderüljön, kik kerültek a döntőbe!

Vágási Rita

BRO2 Rita

Ahhoz képest, hogy Rita csak tavaly végzett a tanítóképzőn, s Diósdon, ahol tanít, ez az első „szezonja”, hamar megismerte az ország a nevét és a fotóját. A csinos tanár nénire rengetegen szavaztak az első fordulóban, így nem meglepetés, hogy a szintén gyönyörű Kokovay Amarillát megelőzve bejutott a legjobb négy közé.

Mint kiderült, korábban már indult szépségversenyen – egy kereskedelmi tévé rendezte –, ott be is jutott az első fordulóba, ám a következő körbe már nem. Mint mondja, nem esett jól neki, hogy indoklás nélkül tanácsolták el. A Bors szépségversenyén egyelőre menetel a sportos szépség, aki rajong a kerékpározásért, s tartja, mindenkiben van valami szép.

Amúgy imád utazni, járt már Görögországban, Horvátországban és Bulgáriában, és nagy álma is teljesült már, hiszen eljutott Rómába. És gyanítjuk, Bükfürdőre is örömmel elmenne, hiszen ez azt jelentené, hogy megnyerte a Bors versenyét és elutazhatna egy hétre a négycsillagos Hotel Caramellbe.

Habár nem bízza el magát, már arról is beszélgetett a gyerekekkel, hogy az osztály melyik hazai sztárt „rendelné”, hiszen lapunk jelezte, a győztes tanárnő nebulóinak elvisszük a kedvenc honi celebjüket. Valamelyik híres magyar sportolóval kiegyeznének, de ők is tudják, ez még odébb van. Ritának először az elődöntőből kellene továbbjutnia. Önökön, és a szavazatok számán fog múlni!

Falvai Anett

BRO6 Anett

Egy szépség, Daruka Judit ellen már nyerni tudott, most Vágási Ritával szemben megy harcba. Anett, aki már kisgyermekkorától kezdve ropta a táncot, a korai kedvtelésből komoly hobbi lett. Így a tánc egész életén át kíséri a vecsési tanárnőt: versenytáncot és népitáncot egyaránt tanult korábban.

– Az idei végzősöket például én készítettem föl a szalagavatóra, két keringőt, egy spanyol táncot és egy börleszket is betanítottam az osztályoknak – sorolta lapunknak Anett.

– Ezek mellett sűrűn kapok felkéréseket Vecsés városától, ha van valamilyen rendezvény, ilyenkor általában konferanszként veszek részt a különböző eseményeken – mondta el a táncoslábú tanárnő, aki bevallotta: a család korábban próbálta lebeszélni a tanári pályáról, de végül mégis ezt a hivatást választotta.

– A családom – mint a legtöbb Vecsésen – a savanyítással foglalkozik, de nekem már óvodás koromban teljesen más terveim voltak. Már akkor tudtam, hogy tanárnő szeretnék lenni – vallotta be Anett, aki egyáltalán nem bánta meg, hogy végül beteljesítette gyerekkori vágyát.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors