Aktuális

Ami közös bennük: meseszép hölgyek

Bors

2013. május 21. kedd 11:45

Immár a döntőbe jutás a tét a Bors versenyén. A párosítás ismert, Vágási Rita Falvai Anettel, Azrak Lilla Papp Anikóval küzd a fináléért. Szavazni szerdán éjfélig lehet a hölgyekre, hogy aztán kiderüljön, kik kerültek a döntőbe!

Vágási Rita

BRO2 Rita

Ahhoz képest, hogy Rita csak tavaly végzett a tanítóképzőn, s Diósdon, ahol tanít, ez az első „szezonja”, hamar megismerte az ország a nevét és a fotóját. A csinos tanár nénire rengetegen szavaztak az első fordulóban, így nem meglepetés, hogy a szintén gyönyörű Kokovay Amarillát megelőzve bejutott a legjobb négy közé.

Mint kiderült, korábban már indult szépségversenyen – egy kereskedelmi tévé rendezte –, ott be is jutott az első fordulóba, ám a következő körbe már nem. Mint mondja, nem esett jól neki, hogy indoklás nélkül tanácsolták el. A Bors szépségversenyén egyelőre menetel a sportos szépség, aki rajong a kerékpározásért, s tartja, mindenkiben van valami szép.

Amúgy imád utazni, járt már Görögországban, Horvátországban és Bulgáriában, és nagy álma is teljesült már, hiszen eljutott Rómába. És gyanítjuk, Bükfürdőre is örömmel elmenne, hiszen ez azt jelentené, hogy megnyerte a Bors versenyét és elutazhatna egy hétre a négycsillagos Hotel Caramellbe.

Habár nem bízza el magát, már arról is beszélgetett a gyerekekkel, hogy az osztály melyik hazai sztárt „rendelné”, hiszen lapunk jelezte, a győztes tanárnő nebulóinak elvisszük a kedvenc honi celebjüket. Valamelyik híres magyar sportolóval kiegyeznének, de ők is tudják, ez még odébb van. Ritának először az elődöntőből kellene továbbjutnia. Önökön, és a szavazatok számán fog múlni! 

Falvai Anett

BRO6 Anett

Egy szépség, Daruka Judit ellen már nyerni tudott, most Vágási Ritával szemben megy harcba. Anett, aki már kisgyermekkorától kezdve ropta a táncot, a korai kedvtelésből komoly hobbi lett. Így a tánc egész életén át kíséri a vecsési tanárnőt: versenytáncot és népitáncot egyaránt tanult korábban.

– Az idei végzősöket például én készítettem föl a szalagavatóra, két keringőt, egy spanyol táncot és egy börleszket is betanítottam az osztályoknak – sorolta lapunknak Anett.

– Ezek mellett sűrűn kapok felkéréseket Vecsés városától, ha van valamilyen rendezvény, ilyenkor általában konferanszként veszek részt a különböző eseményeken – mondta el a táncoslábú tanárnő, aki bevallotta: a család korábban próbálta lebeszélni a tanári pályáról, de végül mégis ezt a hivatást választotta.

– A családom – mint a legtöbb Vecsésen – a savanyítással foglalkozik, de nekem már óvodás koromban teljesen más terveim voltak. Már akkor tudtam, hogy tanárnő szeretnék lenni – vallotta be Anett, aki egyáltalán nem bánta meg, hogy végül beteljesítette gyerekkori vágyát.
 

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat