Igazi csoda

Szívhibával születtek a bátor testvérek, hősként küzdöttek 1 napos koruktól

L.A.

Létrehozva: 2024.06.11.

A gyerekek már jól vannak.

Az ötéves Lennox Crook és a hároméves Sonny mindketten összetett műtétre szorultak, amikor még csupán egy naposak voltak.

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com

A fiúk csodával határos módon azóta már jól vannak és élvezik a futballozást és a kerékpározást. A szülők, a 30 éves Danielle és a 32 éves Joe azt mondták, hogy a fiúk segítették, támogatták egymást mindenben a kórházi tartózkodásuk során.

Azt mondták nekünk, hogy nincs genetikai kapcsolat a két betegség között, egy hihetetlenül szerencsétlen véletlen az egész

- mondta az apuka.

A southamptoni házaspárral ugyanis közölték az orvosok, hogy Lennoxnak aortaszűkülete van – amikor a fő aortabillentyűje a szívnek túl keskeny –, ezért egy újat kellett kapnia a fiúnak. Később megállapították, hogy Sonny egy másik, súlyos állapottal küzd. Úgynevezett hipoplasztikus bal szív szindróma, ahol a szerv bal oldala nem fejlődik megfelelően.

Nagybátyja és szülei segítettek neki megbirkózni a két nyitott szívműtéttel, de lehet, hogy átültetésre lesz szüksége végül. Egyelőre azonban állapota stabil és jól érzi magát - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek