Drámai

"Soha nem fogom feldolgozni, hogy nincs többé" – A magyar színész végignézte bátyja szörnyű halálát

Bors

Létrehozva: 2024.06.16.

Az olasz pornócsillag már 13 éves kora óta erre a pályára készült. Rocco Siffredi először beszélt személyes traumáiról, melyeket nem tudott feldolgozni.

A 60 éves Rocco Antonio Tano, vagy ahogy a legtöbben ismerik Rocco Siffredi több mint 1500 felnőttfilmben szerepelt az elmúlt 40 évben. Az arca még annak is ismerős lehet, aki életében nem látta egyetlen alkotását sem. Legtöbben viszont nem is gondolnák, hogy a Magyarországon élő pornószínészt  családi tragédiák vezették a felnőttfilmek világába. Csupán 6 éves volt, amikor elvesztette szeretett bátyját és ekkor az egész élete fenekestül felfordult.

Rocco-t rengeteg trauma érte gyerekként  Fotó: AFP

Rocco édesanyjával és testvéreivel Olaszországban élt Ortona városában, egy lakótelepen. A színész 12 éves fiútestvérét súlyos epilepsziás rohamok kínozták. Az óvodás 6 éves Rocco ekkor még fel sem fogta, milyen súlyos testvére állapota. Ám egyik napon az óvodába nem nővére, hanem a szomszédjuk érkezett érte. Ekkor tudta, hogy nagy a baj. A mai napig tisztán emlékszik a végzetes napra, amely az egész életét megváltoztatta.

Hazavitt... már kintről hallottam a házból kiszűrődő sikolyokat. Bementem a házba és láttam, hogy mindenki a sikítozó anyámat próbálja visszatartani, a bátyám pedig az ágyon fekszik, már holtan. 

– idézi vissza a szörnyű pillanatot Siffredi.

A mára visszavonult, kétgyermekes pornósztár szexuális élete már 11 éves korában elkezdődött. Furcsa volt, hogy kortársainak semmilyen nemi élettel kapcsolatos tapasztalata nem volt, de ő már tudatosan viszonyult a testéhez. A sok trauma miatt, amit gyerekkorában szerzett, sokkal érettebb volt kortársainál. Sokat elmélkedett azon, hogy most, hogy bátyja elhunyt, ő a rangidős. Tudta, hogy bármit megtenne azért, hogy édesanyját biztonságban tudja.

Mikor hatévesen elveszíted a testvéred és látod az anyádat beleőrülni a fájdalomba, lehetetlen normálisnak maradni. Egyszerűen lehetetlen elfelejteni ezt. Mindebből a szenvedésből egy dolgot akarsz, hogy az életed minél könnyebb legyen. Ezek a tragédiák az okai annak, hogy olyan korán úgy éreztem, én bármit képes vagyok megtenni. Szerettem volna édesanyámnak mindent megadni, amit a sok szenvedés elvett tőle

 – mesélte Siffredi a Vanity Fairnek adott interjújában.

A színész csupán 13 éves volt, amikor egy felnőttmagazin került a kezébe. Ekkor született meg a fejében elsőként a gondolat, hogy ő is hasonló dolgokból szeretne pénzt keresni.

– Volt benne egy fickó, Supersex volt a neve, híres pornósztár volt a '70-es években. Az egyik oldalon egy barnával csinálta, aztán lapoztam egyet, ott egy szőkével, aztán mégegyet és ott meg egy vörössel, a negyedik oldalon pedig mindegyikükkel. Mondom, én ezt akarom csinálni – idézte fel Siffredi.

Ez az ábránd 20 éves koráig kísérte, ekkor testvére elé állt, hogy kikérje a véleményét a karrierválasztásáról. Ő azt tanácsolja neki, hogy menjen el egy swingerklubba, ott talál majd olyat, aki tud segíteni neki. 

Megtettem és működött. Egy csomó ember látta, ahogy szexelek és onnantól megváltozott az életem. A többi pedig már szinte történelem.

 – mondta.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek