Aktuális

„Egy babát ilyen módon elveszíteni egyszerűen szívszorító" - Összetörtek a szülők, nem képesek gyermekük nélkül hazamenni

L.A.

Létrehozva: 2024.06.21.

Borzasztó tragédia történt.

Mint megírtuk, egy kislány meghalt, miután egy család kutyája súlyosan megtámadta őt Coventryben. A West Midlands-i rendőrség az ingatlanhoz rohant, ahol a hét hónapos gyermekre súlyos fejsérülésekkel találták rá. A gyermeket kórházba szállították, de nem élte túl. A kutyát elaltatták, a nyomozók pedig most vizsgálják a szörnyű támadást. A gyászoló család mos rengeteg együttérző üzenetet kap.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A The Sun úgy tudja, az összetört szülők a tragédia után nem tértek vissza otthonukba - valószínűleg nem volt hozzá erejük gyermekük elvesztése után. A szomszédok elmondták, hogy a csecsemő volt a család egyetlen gyermeke – és a veszteséget „teljesen tragikusnak” minősítették. Egyikük így nyilatkozott:

Szörnyű! Gyönyörű pár, ez a kisbaba volt az első gyermekük, édes kislánynak tűnt. Nagyon boldognak tűntek együtt, ez teljesen összetörte őket. El sem tudok képzelni rosszabbat. Egy babát ilyen módon elveszíteni egyszerűen szívszorító.

Egy másik helyibéli hozzátette:

Nem tudtam, hogy bármi is történt, amíg nem láttam a hírekben. Ez egyszerűen szörnyű. Ez csak egy normális, csendes környék, senki sem gondolta volna, hogy itt tragédia fog történni.

Az esettel kapcsolatban letartóztatásra nem került sor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek