Kutyatámadás

Míg a szülők vásároltak, a család kutyája megtette azt, amitől kisgyermekes anya retteg

L.A.

Létrehozva: 2024.06.19.

Öt éve volt a családnál a kutya, most mégis olyat tett, aminél nincs szörnyűbb...

Letartóztattak egy házaspárt Brazíliában, miután 5 hónapos kislányukat halálra marcangolta a család kutyája. Úgy tudni, a szülők vásárolni mentek, hogy beszerezzenek néhány dolgot a családi grillpartira. Isis da Silva Sobrinho egy kanapén aludt otthonában, a brazíliai Goiás állam egyik településén, amikor június 4-én megtámadta az állat – számolt be róla a People. Szüleit, akiket nem neveztek meg a jelentésekben, gondatlan emberöléssel vádolják. Óvadék ellenében kerültek szabadlábra, de az eljárás még zajlik ellenük.

Úgy tudni, vásárolni mentek, miközben Isis nagybátyja grillezésre készült a hátsó udvarban. Ő arról számolt be a hatóságoknak: nem vette észre, hogy a gyereket egyedül hagyták.

Akkor rohant be a házba a kicsihez, amikor meghallotta a sírását. Ekkor már a kis Isis szörnyű állapotban volt, azonnal mentőt kellett hívni hozzá. Ugyan kórházba szállították, de az életét már így sem tudták megmenteni. 

A kutya már 5 éve volt a családnál. A hatóságok megállapították, hogy az állatot a támadás napján nem etették meg, valószínűleg ezért vált agresszívvá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek