Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, te ezért nem vagy képes megállapodni valaki mellett!

Bors

Létrehozva: 2024.06.16.

Az asztrológia szerint néhány csillagjegy egyszerűen nem alkalmas hosszú távú kapcsolat kialakítására.

Három olyan csillagjegy van, amely képviselői nem akarnak egyvalaki mellett megöregedni, őket csak az érdekli, hogy az adott pillanatban jól szórakozzanak. Amint egy kapcsolat megszokottá válik, egyből továbbállnak!

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Kiderült, kikkel nem érdemes hosszú távon tervezni! (Fotó: Shutterstock)

Kos
A kapcsolat kezdetén lelkes, de csak addig, amíg még minden új és izgalmas. Ahogy telik az idő, úgy veszíti el érdeklődését. Mivel a függetlensége megőrzése számára prioritás, szakít, amint úgy érzi, hogy komolyabbra fordulhat a kapcsolat és azt várja tőle a partnere, hogy megállapodjon. Fél év együttlét már rekordnak számít nála!

Ikrek 
Hamar lesz szerelmes, de gyorsan el is illan ez az érzés. Gyors észjárása van, mindig valami újra vágyik, ezért sem bír kitartani párja mellett. Szelet flörtölni és kalandozni, de amint úgy érzi, elragadta a mindennapok rutinja, egyből továbbáll és másvalaki karjaiban keresi a boldogságot!

Nyilas
Szabadságra vágyik és rugalmasan kezeli az életét, ezért általában csak egy-egy hónapra állapodik meg. A rövid életű kapcsolat működik a legjobban számára, mert akár egyik napról a másikra úgy dönthet, hogy elköltözik, vagy valami őrültségbe fog bele, hogy felrázza az életét!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek