Horoszkóp

Lehull a lepel: ez a 3 csillagjegy nem bír életre szóló barátságot kötni

Bors

Létrehozva: 2024.06.11.

Megvan az oka, ha valaki nem alakít ki hosszú távú barátságokat.

Azt szokták mondani, hogy a barátok okkal érkeznek az ember életébe, de akadnak, akikkel ez gyakrabban megtörténik egy nem túl pozitív okból kifolyólag – írja a Bustle. Míg egyes csillagjegyek egy életen át kitartanak a cimboráik melletted, mások csak rövid életű barátságokat ápolnak.

barát, barátság, pixabay
Neked megvannak még a gyerekkori barátaid? Fotó: Pixabay

Ikrek
Könnyen barátkozik, szociális pillangónak is hívják, mert akár az edzőterembe megy, akár egy kávézóban tölti az idejét, valakivel biztosan szóba elegyedik. Imádja a kalandokat, ezért akár egy olyan személy társaságában is örömmel kipróbál egy új hobbit, akit csak felszínesen ismer. Csakhogy ezek az ismeretségek nem vezetnek messzire, nem telik sok időbe, míg felbukkan egy még izgalmasabb ember, és ez a ciklus kezdődik elölről...

Nyilas
Vándor lélek, eredendően kíváncsi, mindig új élményekre vágyik. Ha unalmasnak tartja az életét, akkor vesz egy repülőjegyet és elutazik valahová. Hajlamos külföldön barátkozni, ezért a kapcsolatai gyakran helyhez és időhöz kötöttek. Bár rövid életű barátságokat köt, ez nem azt jelenti, hogy a megismert emberek nem fontosak számára. Évente legalább egyszer felbukkan és mindig készen áll egy őrült kalandra!

Vízöntő
A jegy a progresszív gondolkodásáról és az innovatív hozzáállásáról ismert, folyamatosan új ötleteket és perspektívákat keres. A közös érdeklődés vezeti el a leendő barátaihoz, ami azt jelenti, hogy szoros kapcsolatot alakít ki a kollégáival vagy osztálytársaival. Ám ahogy halad az idő és fejlődik, gyakran túlnő régi barátságain, és újakat keres, általában pályaváltással vagy költözéssel egybekötve.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek