Karambol

"Több gyereket is elvittek" – fotókon a brutális kispesti buszbaleset

B. T.

Létrehozva: 2024.06.25.

Módosítva: 2024.06.25.

Egy busz és egy autó ütközött össze a kereszteződésben.

Hatalmas csattanásra és kiáltozásra lettek figyelmesek a járókelők a XIX. kerület egyik kereszteződésében, ahova hamarosan mentősök, tűzoltók és rendőrök tucatja érkezett. Hamarosan kiderült, hogy a kispesti Pozsony és a Csiky utca kereszteződésében egy BMW és egy helyi busz ütközött össze, méghozzá borzalmas robajjal: a busz eleje összetört, a BMW elülső része pedig teljesen megsemmisült.

A busz és a kocsi a kereszteződésben ütközött össze, a szemtanúk szerint borzalmas hangja volt   Fotó: Bors

– Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött össze egy személyautó a XIX. kerületben, a Pozsony utca és a Csiky utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat közölte az esettel kapcsolatban Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az autó eleje szinte elemeire tört   Fotó: Bors

A szemtanúk is szörnyű látványról számoltak be.

Az autó elejéből nagyjából semmi nem maradt. De akkor kezdtünk el aggódni, amikor megjött a gyerekmentő. Több gyereket is elvittek, ha jól láttam

– mesélte a Borsnak egy szemtanú.

A baleset helyszínére gyermekmentő is érkezett   Fotó: Bors

Lapunk úgy tudja, hogy a BMW-ben öten utaztak, köztük három gyerek, információink szerint közülük mindenki megsérült, így a helyszínre gyermekmentő is érkezett, mind a három kicsit kórházba kellett szállítani.

 Információink szerint a busz próbálta elkerülni az ütközést, ezért hatalmasat fékezett, a buszon pedig úgy tudjuk, hogy többen elestek.

A mentősök, úgy tudjuk, hogy hét embert vittek kórházba, közülük hárman gyerekek   Fotó: Bors

A Bors úgy értesült, hogy a busz utasai közül is két ember megsérült, őket is kórházba vitték, így összesen hét embert vittek kórházba a helyszínről.

Egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, a történtek körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával fogja vélhetően megvizsgálni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek