Baleset

Lezárták az M0-ás egy szakaszát Csömörnél, hatalmas lángokkal égett egy gépkocsi - Galéria!

K. D. R.

Létrehozva: 2024.05.24.

Május 23-án, este 6 óra körül kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gépkocsi Csömörnél az M0-áson.

Hatalmas lángokra lehettek figyelmesek azok, akik május 23-án, csütörtökön az esti órákban Csömörnél, a M0-s autót 65-ös és 66-os kilométerszelvényél jártak, ugyanis pusztító lángokkal égett egy autó az M3-as autópálya felé vezető oldalon. Az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben, hatalmas volt a torlódás, a füstöt és a tűzet is messziről látni lehetett.

A helyszínen a Csömöri Önkéntes Tűzoltók is segítették a lángok megfékezését  Fotó: Csömöri Önkéntes Tűzoltók 

A fővárosi hivatásos és a csömöri önkéntes tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Ezt követően tűzoltóautó és drótkötél segítségével megszüntették a forgalmi akadályt. A tűzesettel összefüggésben nem sérült meg senki. A tűzoltói beavatkozás pár perccel este háromnegyed hét után befejeződött

– nyilatkozta a Borsnak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Bár a látvány ijesztő volt, az útzár pedig torlódást okozott, szerencsére senki sem sérült meg, amit a mentőszolgálat is megerősített.  

Az Országos Mentőszolgálatot is megkérdeztük

Az tűzesettel kapcsolatban kerestük az Országos Mentőszolgálatot is, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy őket nem riasztották a helyszínre.

Galériánkban a Csömöri Önkéntes Tűzoltók képein láthatod a kigyulladt autó oltását és azt az emberfeletti munkát, ami a lánglovagok végeztek.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek