Asztrológia

Hihetetlen változást hoz az életünkbe a Jupiter Ikrekbe lépése: ezt tartogatja a csillagjegyek számára

K. D. R.

Létrehozva: 2024.05.29.

Május 26-án az Ikrek jegyébe lépett a Jupiter, azaz a Nagy Szerencse bolygója. Ez most szinte mindenki életébe szerencsés fordulatokat hoz. Az elmúlt időszak szorongását, nehézségét és tompultságát feloldja ez az izgalmas csillagászati változás.

Az elmúlt hónapok fásultsága és nehézsége könnyen megindokolható csillagászatilag is, hiszen a Jupiter egészen május 25-ig a Bika jegyében járt. A Bika konoksága, makacssága és földhöz ragadottsága után az Ikrekben leleményesebbé, kreatívabbá és értelmesebbé válik mindenki. Május 26-án, amikor a Jupiter az ikrek jegyébe lépett, az ész felülkerekedett az ösztönökön, a birtokláson és a pénz utáni hajszán, igazi fellélegzést hozva mindenkinek – írja az Astronet.

Solar,System,-,Jupiter.,It,Is,The,Fifth,Planet,From
A Jupiter Ikrek jegyben állása gyökeres változást hozhat szinte mindenki számára  Fotó: NASA images /  Shutterstock 

Változás a tanulmányokban, az elméleti megoldásokban

Az érettségizők különösen is örülhetnek annak, hogy a Jupiter az Ikrek jegyébe lépett, hiszen a bolygó jelenlegi állása gyökeres változást generál az olyan intellektuális területeken, mint a tanulmányok, képzések, kommunikáció és információ áramlás. Épp ezért érdemes most azoknak is jobban ráfeküdnie a tanulásra, akik úgy érzik, hogy az írásbeli érettségin nem teljesítettek olyan jól, mint várták, hiszen a Jupiter segítségével a szóbeli vizsgákon fordíthatnak majd az eredményeiken.

Így hat az idei évünkre a Jupiter Ikrekben állása

Minden ember más, így nem egyformán éljük meg a változásokat sem. A különböző jegyeknek is mást és mást hoz a Jupiter az Ikrekben. A Kos például szerencsére számíthat utazás, tanulás, kapcsolatépítés területén és felélénkül a társasági élete is az előttünk álló évben. A Bikának párhuzamos bevételt ígér a Jupiter, így nagy esélye van meggazdagodni idén. Az Ikreknek hozza a legjobbat az idei év, hiszen a Jupiter is az ő jegyében áll. Magasabb életszínvonalat, esküvőt, több elismerést, önbizalom növekedést és népszerűséget is hozhat ez az év. A Ráknak a titoktartással lesz nehézsége idén, az Oroszlán pedig arra fog rádöbbenni, hogy mennyi jóindulatú ember veszi körül, a Jupiter állása kedvezően hat majd a párkapcsolatára is. 

esküvő, menyasszony, vőlegény, házasság
Több jegy is számíthat idén előre lépésre a kapcsolatában: eljegyzésre és esküvő is van a láthatáron néhányak számára   Fotó: Unsplash.com

A Szűznek a változásokra elsősorban a munkahelyén kell számítania, kreativitást és rugalmasságot igényel majd az előtte álló időszak. A Mérlegnek kiváló lehetőségei adódnak utazásra, költözésre, munkára, képzésre külföldön és belföldön egyaránt, a Skorpiónak pedig a spórolásra kell majd figyelnie. A Nyilasnak a párkapcsolatokban hoz változást a Jupiter. Esélye nyílik egy éven belül eljegyzésre, esküvőre, ha van már párja. Ha pedig még keresi a társát hamarosan olyasvalakivel találkozik, akivel komoly, mégis felhőtlen kapcsolata lesz. A Baknak kicsit le kell majd lassítania, hogy ne menjen az egészsége rovására, a Vízöntőt pedig szerencse kíséri majd a kreativitás, vállalkozás és gyermekekkel kapcsolatosan is. A Halak számára a Jupiter az Ikrekbe lépve családon belül, ingatlan ügyekben vagy a karrierjük építésekor bizalmatlanságból és füllentésből adódó vitát jelez. Neki nem árt résen lennie.A Jupiter mindig javulást hoz, jóindulatú bolygó, így annak sem kell tartania tőle, aki számára kihívásokat tartogat ez az év. A Nagy Szerencse és bőség bolygója ugyanis határozottan mellettünk áll és segít majd tiszta fejjel elérni céljainkat idén.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek