Gyász

„Ő már föntről vigyáz rám” - szívében őrzi tovább szerelmük emlékét a magyar színművésznő

GUY

Létrehozva: 2024.05.15.

Henger Éva szeretettel a szívében emlékszik vissza egykori férjére, a 2012-ben, daganatos betegségben elhunyt olasz producerre.

Riccardo Schicchi a római Fatebenefratelli St. Péter kórházban hunyt el 2012-ben. Őt tartják az olasz pornó atyjának, aki felvirágoztatta a felnőttek szórakoztatását az országban. Emellett olyan tehetségeket fedezett fel a szakmának, mint Cicciolina, azaz Staller Ilona, vagy Henger Éva, akivel házasságot is kötött és két gyermekük is született. A hajdani feleség a mai napig jó érzéssel gondol vissza a producerrel közösen töltött évekre. 

A magyar színésznő szeretettel gondol vissza 2012-ben elhunyt férjére Fotó: Henger Éva / Instagram

 

Riccardo mindig igazi úriemberként viselkedett. Természetesen – mint minden párnak – nekünk is voltak vitáink, de ezeket soha nem jellemezte az erőszak, vagy a tisztelet hiánya

- idézte fel emlékeit a Quaderno.it című olasz portálnak a magyar színésznő.

A magyar színésznő és az olasz producer 1994 és 2012 között voltak házasok, két közös gyermekük pedig Mercedes és Riccardino. A pár a válás után is jóban maradt: úgy tudni, hogy Henger Éva és a két közös gyermek ott volt a kórházban Riccardóval az utolsó órákban is. Érdekesség, hogy a válás után sem költözött külön az olasz producer és a magyar színésznő: Éva Riccardo Schicchi haláláig vele maradt.

Az interjú során Henger felidézte a Riccardo Schicchivel való kapcsolatának legnehezebb pillanatait is, például egy megcsalást, amit 2006-ban vallott be neki a hűtlenkedő férj. 

"Nagyon ideges voltam amiatt a félrelépés miatt, borzasztóan haragudtam Riccardóra, de aztán úgy döntöttem, megbocsátok neki, mert tudtam, hogy csakis engem szeret" – nyilatkozta a színésznő. Henger Éva azzal zárta az interjút, hogy volt férje, Riccardo Schicchi "jó és nagylelkű ember" volt, aki nagyon hiányzik neki.

 

Tudom, hogy onnan fentről néz és vigyáz rám, és tudom, hogy örül nekem és annak, hogy boldog vagyok. Szerelmünk emlékét mindig a szívemben fogom őrizni.

 

Henger Éva a gyásszal kapcsolatban kifejtette: idővel megtanult együtt élni szeretett ex-férje hiányával és igyekszik továbbvinni az emlékét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek