Meglepetés

Fogalma sem volt róla, hogy babát vár: az álla is leesett a 21 éves lánynak, amikor megtudta

H. A.

Létrehozva: 2024.05.27.

A fiatal lány egy bizonyos jelből ébredt rá arra, hogy érkezik a kisbaba.

Sok olyan esetről érkezett már beszámoló, amikor egy nőnek egészen addig fogalma sem volt arról, hogy kisbabát vár, amíg el nem érkezett a szülés pillanata. A 21 éves, a norfolki King's Lynnből származó Lily Somerton valamivel hamarabb, a hatodik hónapban járva döbbent rá arra, hogy terhes, noha semmilyen tünetet sem tapasztalt.

terhes nő, várandósság, babavárás
Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash.com

A fiatal nőnek ugyanis sem a menstruációja nem maradt ki, sem a pocakja nem kezdett el nőni, így fel sem merült benne, hogy gyereke lesz, egészen addig, amíg egy áprilisi este, az ágyon fekve azt nem érezte, hogy megmozdul a hasa. Lily, akinek már korábban született egy kisfia, ebből rögtön kitalálta, mi történik: gyorsan el is végzett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett.

Elmentem vizsgálatra, ahol elmondták, hogy már a 24. héten járok. Teljesen lefagytam. Hogy jutottam el idáig? Annyira szürreális volt

- nyilatkozta a fiatal nő. Az orvosok közölték vele, úgynevezett "lopakodó terhessége" van - avagy, amikor egy kismamánál a terhesség szokványos jelei egyáltalán nem jelentkeznek -, a kisfia pedig, aki várhatóan júliusban érkezik, teljesen egészséges.

Az első sokkon túllendülve Lily már izgatottan várja második gyermeke születését, és örömmel tölti el, hogy egy kistestvérrel ajándékozhatja meg 19 hónapos fiát.

Ez a legkönnyebb terhesség, amit idáig ismertem

- tette hozzá a kismama, aki egyáltalán nem bánja azt sem, hogy a pocakja előreláthatóan a terhesség hátralévő részében sem fog már megnőni - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek