fordulat

30 éve remény nélkül: fordulat a meghalt 13 éves kislány nyomozásában

Létrehozva: 2024.05.13.

Módosítva: 2024.05.13.

Ötletekkel rukkolt elő a rendőrség.

Egy család elképzelni sem tud rosszabbat annál, mint hogy gyermeke eltűnjön. A világon rengeteg olyan szülő van, akik ebben a pillanatban is minden idegszálukkal csak azt várják, hogy csörögjön a telefon, és elmondja a rendőrség, hogy megtalálták az eltűnt gyermeküket. Sokukról évtizedekig nem lesz hír, sokaknak csak a holttestét találják meg, mások pedig előkerültnek. A kis Maddie szülei például még mindig abban bíznak, hogy lányuk él, és egy nap hazajön. Lindsay Jo Rimer családja azonban már nem reménykedhet ebben, hiszen az ő holttestét megtalálták, jóllehet senkinek semmi fogalma sincs arról, hogy mi is történt vele valójában. 

Nem tudni, mi történt a kislánnyal

Lindsay Jo Rimer mindössze 13 éves volt, amikor eltűnt. 1994. november 7-én elhagyta az otthonát, hogy beugorjon egy közeli SPAR áruházba, hogy kukorica pelyhet vegyen vegyen magának, haza azonban már soha nem tért. Amikor a család rádöbbent, hogy nem jön haza a lány, riasztották a rendőrséget és a helyieket, és a lakosok együtt kezdték el a környék felkutatását. Sajnos azonban nem jártak sikerrel, és sokáig nem került elő a lány. A következő év áprilisában azonban bekövetkezett az, amitől mindenki tartott: a kislány holttestét egy betonsziklánál találták meg a csatornában.

A post mortem vizsgálatok során kiderült, hogy megfojtották, és nem történt nemi erőszak. Senki nem tudja pontosan, hogy ki gyilkolta meg a lányt és miért, mindazonáltal 30 éve próbál rájönni a rendőrség az igazságra. Most talán valamiféle fordulóponthoz érkezhetett a nyomozás, a Mirror ugyanis arról számolt be, hogy a gyanú szerint a környéken parkoló piros Honda nyom lehet, és újult lendülettel folytatódhatnak a vizsgálatok.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek