dráma

Kigyulladt egy lakóház, terhes kismama ugrott ki az ablakon - azonnali császármetszést hajtottak végre

Létrehozva: 2024.05.25.

Így van most az anyuka.

Egy terhes kismamának az a legfontosabb, hogy nyugalom vegye körül. A terhesség - különösen, ha az első gyermekünket várjuk - a felkészülés időszaka, amikor lélekben ráhangolódunk arra, hogy hamarosan egy kis életért leszünk felelősek. Ilyenkor cikkeket és könyveket olvasunk arról, hogy miképpen kell gyereket nevelni, kialakítjuk a gyerekszobát, kicsinosítjuk a házat, és közben nyugalomban próbáljuk eltölteni a terhességünket. Sajnos azonban balesetek ilyenkor is történhetnek. 

Az égő ház ablakából ugrott ki a kismama

Rachel és Travis Standfest összeházasodtak, és elkezdték élni az életüket. Saját házat építtettek, s már úton volt az első babájuk. Amíg pedig a ház nem készült el, addig Rachel szüleinek lakásába költöztek, és bíztak abban, hogy minél hamarabb az új otthonukban élhetnek. A 26 éves Rachel 36 hetes várandós volt, amikor éjjel nem jött álom a szemére. Mivel férje már aludt, tévézni kezdett a kutyájukkal, hirtelen azonban arra lett figyelmes, hogy füst szivárog le a padlásról. Azonnal riasztotta a családot, és menekülni kényszerültek. 

A tűz olyan gyorsan terjedt, hogy már nem tudtak lemenni a lépcsőn, az ablakból kellett kiugraniuk. Rachel nagyon félt, mert attól tartott, összetöri magát, és hogy a babának baja lesz. Azt is tudta azonban, hogy ha nem ugrik, akkor vagy füstmérgezésben hal meg, vagy halálra ég. Tehát ugrott. A férj fogta a kutyát, és ugrott utána. A kismama agyvérzést szenvedett és eltörte a koponyáját, így tehát azonnal kórházba kellett szállítani. Ott császármetszést alkalmaztak, kivették a babát, és az orvosok megdöbbentek, amikor látták, hogy a kicsinek semmi baja. Rachel hamarosan felépült, a boldog, egészséges család pedig most ünnepli a gyerek első születésnapját - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek