Jóslat

Dermesztő jóslattal állt elő Baba Vanga: borzalmak várnak ránk 2024-ben

P. E.

Létrehozva: 2024.04.22.

A vak médium nem kecsegtet minket túl sok jóval 2024-re.

A vak médium, Baba Vanga megjósolta szeptember 11-ét és a Covid-világjárvány pusztítását is. Sajnos 2024-re sem ígér túl sok jót, sőt, egyenesen a harmadik világháború kitörését vizionálta.

Baba Vanga
Fotó: X 

Baba Vanga, aki 27 éve, 1996-ban halt meg, bolgár prófétanő volt, aki az összeesküvés-elméletek kultikus alakjává vált, miután egyes kijelentései kísértetiesen igaznak bizonyultak. A Balkán Nostradamusaként ismert asszony minden évre jóslatokat hagyott hátra egészen 5079-ig – amikor azt mondta, hogy vége lesz a világnak.

A misztikus szerint 2024 állítólag egy sor sötét eseményt fog hozni, beleértve az európai terrortámadásokat, biológiai támadásokat és a harmadik világháborút – és ahogy a Közel-Keleten nő a feszültség, ezek némelyike ​​kísértetiesen hihetőnek tűnik.

A Vangelia Pandeva Dimitrova néven született pszichikus azt állította, hogy ritka ajándékot kapott Istentől, ami segített neki a jövőbe tekinteni, miután 12 éves korában elvesztette látását. Korábban helyesen megjósolta Ukrajna orosz invázióját, valamint a 9/11-i New York-i merényleteket.

Egy 1979-es interjúban még azt állította, hogy Oroszország uralja a világot, és Vlagyimir Putyin elnök lesz a „világ ura” A Valentin Sidorov íróval készült interjú során azt mondta, Putyin „dicsősége” „érintetlen” marad.

Azt mondta: „Minden felolvad, mintha jég lenne, csak egy marad érintetlen – Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Mindenkit eltávolít az útról, és nemcsak megtartja, hanem a világ urává is válik."

Állítólag 50 éves pályafutása alatt megjósolta a koronavírus-járványt, az 1986-os ukrajnai csernobili katasztrófát és Diana hercegnő 1997-es halálát is. A tudós állítólag „évekkel ezelőtt” megjósolta a Covid-járvány kitörését, amikor figyelmeztetett: „A korona mindenhol rajtunk lesz”.

1989-ben állítólag ezt mondta a World Trade Center elleni szeptember 11-i merényletekről: „Horror, horror! Az amerikai testvérek elesnek, miután megtámadták őket az acélmadarak. A farkasok üvölteni fognak egy bokorban, és ártatlan vér ömlik majd."

Baba azt is helyesen jósolta, hogy a 44. amerikai elnök (Barack Obama) lesz az első, aki fekete lesz, bár azt mondta, ő lesz az utolsó.

Azt viszont helytelenül jósolta meg, hogy Európa 2017-re „megszűnik létezni”, a misztikus szerint a kontinenst „pusztasággá változtatják, amely szinte teljesen mentes az emberi élettől”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek