Megjövendölés

Valóra vált a jóslat: 28 év után megtörtént, amit megjövendöltek

K.B.

Létrehozva: 2024.03.24.

A Simpson család ismét beletrafált a jövőbe 28 évvel hamarabb.

A Simpson család talán a világ egyik leghíresebb animációs sorozata. Nemcsak sajátos humorával és kreatív történetével szerzett világhírnevet az alkotás, hanem egyre többször derült ki, hogy a sorozat alkotói a jövőbe láttak. A Simpson család ugyanis például előre megjósolta, hogy Donald Trump elnökké fog válni, hogy Lady Gaga Super Bowl félidőben fog fellépni, sőt a legutolsó történésként pedig a Titan tragédiájáról is kiderült, hogy az egyik részben előre megírták ezt. De lássuk, hogy most milyen jelenkori eseményt jósolt meg már jó előre a Simpson család.

simpson család
A Cypress Hill és a Londoni Szimfonikus Zenekar 28 évvel ezelőtt / Fotó: YouTube

A Metro magazin számolt be róla, hogy 28 évvel ezelőtt egy 1996-os epizódban szereplő szürreális eset vált valósággá. A "Homerpalooza" című epizódban egy fesztiválra látogatott a főszereplő Homer Simpson a gyerekeivel, hogy bebizonyítsa, hogy ő még mindig menő figura. Itt találkoztak az amerikai hip-hop bandával a Cypress Hill-lel, akik többed magukkal léptek fel a fesztivál színpadán. Az epizód során kiderül, hogy a formáció leszerződött a Londoni Szimfonikus Zenekarral, hogy közösen szerepeljenek a színpadon. A főszereplő lánya, Marge Simpson még meg is jegyezte, hogy a furcsa együttműködés kifejezetten jó eredményt hozott.

Most 28 évvel később a Cypress Hill bejelentette, hogy július 10-én a Londoni Szimfonikus Zenekarral közösen lépnek fel a Royal Albert Hallban...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek